Kainuun Rastiviikon kilpailukeskuksessa asiakkaille on tarjolla suunnistusviikon aikana erittäin monipuoliset ravintola- ja kahvilapalvelut.

Suunnistajan lounasravintola:

Rastiravintolan lounas on valmistettu 90 % kotimaisista raaka-aineista, joihin ei ole lisätty säilöntä- eikä lisäaineita. Ruoka valmistetaan Kainuussa ja tarjoillaan uunituoreena koko viikon ajan. Suomussalmen Rasti ja Kainuun Rastiviikko 2021 toivottavat hyvää ruokahalua koko kisaväelle!


Keittopiste:

Puilla lämmitettävissä padoissa porisee perinteiset ja eksoottisemmatkin keitot. Kevyt take a way -keitto on oivallinen vaihtoehto perinteisille grilliruoille.


Grillistä:

Legendaarisen kisamakkaran lisäksi grillistä tarjoillaan kasvisherkkuja. Pikkuherkuttelun sijaan valittavissa täyteläinen grilliannos, salaatin ja ranskalaisten kanssa.


Herkkupisteemme tarjoaa:

Kesäiset vohvelit mansikkahillon ja kermavaahdon kera.


Rasticafé:

Kotoisassa pullantuoksuissa kahviossa tuoreen pullan lisäksi herkutellaan leivoksilla ja erilaisilla piirakoilla. Välipalaksi on tarjolla sämpylöitä, suolaisia piirakoita ja voileipä. Kahviossa tarjolla myös hedelmiä, jugurttia sekä virvoitus- ja mehujuomia.


Jäätelöpiste:

Jäätelöpisteessämme on tarjolla monipuolisesti erimakuisia ja kesäisiä jäätelöitä.


Pehmispiste:

Pehmispisteestä löydät pehmisjäätelöt jokaiseen makuun.


Karkkipiste:

Porvoon täytelakritsa, Sahlmanin pehmeä tuoretoffee ja makeiset.

 

Tule ja nauti suunnistustapahtuman tarjoamista antimista!

Verkkopalvelun alusta onstage © 2024 online.fi