KAINUUN RASTIVIIKKO 2024

Yhteistyökumppaniksi

Kainuun Rastiviikon merkittäviä yhteistyökumppaneita ovat vuosittain Kainuun kunnat, joiden alueella Kainuun Rastiviikkoa järjestetään. 

Muita Rastiviikon merkittäviä yhteistyökumppaneita ovat erilaiset yrityskumppanit Kainuusta ja muualta Suomesta.

Lisäksi tapahtuman kumppaneita ovat muut tapahtumat, kuten Suomen suunnistuksen päätapahtumat (mm. Fin5-suunnistusviikko ja Jukolan viesti) sekä taustakumppanina toimii luonnollisesti myös Suomen Suunnistusliitto.

Kainuun Rastiviikko -suunnistusviikon yhteistyökumppanuudet:

1. Päämaalikumppanit (pääyhteistyökumppanit)

Päämaalikumppani on Rastiviikon pääyhteistyökumppani, jolle tarjotaan mahdollisimman kattava näkyvyys ja palvelut tapahtuman yhteydessä. Tämä suunnitellaan tarkasti yhteistyökumppanin kanssa, mihin siis yhteistyökumppani haluaa panostaa. Yleensä päämaalikumppanille tarjoamme koko tapahtumassa kaikkein kattavimman näkyvyyden.

2. Maalikumppanit

Maalikumppani on nimensä mukaisesti Rastiviikon yhden maalin (1,2,3,4 tai 5) kumppani. Maalikumppanit saavat tapahtumassa nimensä mukaisesti ko. maaliin kohdennetun näkyvyyden tapahtuman näkyvyyspaikkojen eri osa-alueilla. Lisäksi maalikumppanin muut näkyvyys- ja palveluelementit mietitään yhteistyökumppanin tarpeet huomioiden.

3. Kumppanit

Kumppaneille Rastiviikko tarjoaa kohdennettuja näkyvyys ja palvelupaikkoja ja -vaihtoja, jotka mietitään yhdessä ko. kumppanin kanssa.

Muut tapahtumat

Lisäksi Rastiviikko tekee vastavuoroista yhteistyötä muiden "samanhenkisten" tapahtumien kanssa. Tämä voi olla esimerkiksi logobannereiden vaihtoa verkkosivuilla, esitteiden jakamista tapahtumissa jne.

Kiinnostuitko yhteistyökumppanuudesta?

Jos yrityksenne on kiinnostunut yhteistyöstä Kainuun Rastiviikon kanssa, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä ja katsotaan mitä saisimme yhdessä aikaan:

Pääsihteeri:
Jukka Liuha
jukka.liuha(at)rastiviikko.fi
+358 44 767 9533

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa

Verkkopalvelun alusta onstage © 2024 online.fi