Kylätalo Heiniksen palvelut

Heinämäen kyläseura tarjoaa palveluja yhteisöille ja yksityisille. Räätälöimme asiakkaan tarpeiden mukaisen paketin, joka voi sisältää tilojen vuokraamista, majoitusta, aterioita ja aktiviteetteja. Kylätalo Heinis on mainio tukikohta esim. metsästysseurueen tai kalastusporukan majoitukseen.

Majoitus-, tila- ja ruokapalvelut Sotkamossa

Majoitus, juhlat tai saunailta Vuokatissa tai Sotkamossa…? Kylätalo Heinis tarjoaa tilat ja palvelut koulutuksiin, juhliin tai vapaa-ajan viettoon. Päärakennuksesta löytyvät suuri kyläsali, majoitus- ja kerhotilat, saunaosasto sekä suurtalouskeittiö.

Majoitus huoneistomme löydät myös AirBnb.com , majoitu mukavasti!

Kyläsalissa on kokous-, koulutus- ja juhlatilat 100 – 150 henkilölle. Kyläsalin varustukseen kuuluvat videotykki,näyttö, langaton lähiverkko ja laajakaistayhteys. Juhliisi myös kattava astiasto jota voit vuokrata myös muualle!

Kokous ja juhlatilat alkaen 50€/4h, kysy lisää!

Heinämäen Kyläseuran jäsen

Jäseneksi pääset maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun.

Jäsenenä pääset käyttämään kylätalon kuntosalia, biljardisalia sekä laavua, suurta urheilukenttää unohtamatta. Jäsenpostia saat vuosittain merkkaamalla maksun viesti kenttään sähköposti osoitteesi.

Jäsenmaksu tiedot:

Jäsenmaksu on 12€/henkilö (alle 18v. perheenjäsenet vapautettu jäsenmaksusta). Jäsenmaksu pyydetään suorittamaan tilinsiirtona seuraavilla tiedoilla.

Saaja: Heinämäen kyläseura ry.
Tili:  FI03 5436 0920 0848 22
Viesti: Maksajan nimi ja sähköpostiosoite
Summa:   12€ * henkilömäärä

Majoitustiloissa on vuodepaikkoja 20 henkilölle ja patjamajoitusta 40 henkilölle. Voit valita tarpeesi mukaan yksiön, kaksion tai kolmion.

Edustussaunassa on tilaa 15 henkilölle kerrallaan. Soveltuu hyvin esim. työpaikan saunailtaan tai tai peliporukan ”jälkipeleihin”.