Arvoisa kisavieraidemme mahdollinen majoittaja/vuokranantaja

Tältä sivulta löydät ohjeet, kuinka voit ilmoittaa majoituskohteesi KRV-majoitusvälityksen välitettäväksi. Kiitos jo etukäteen arvokkaasta panoksestasi tapahtumamme onnistumiseksi. Majoituskohde on mahdollista ilmoittaa välitykseen 14.6.2022 asti, sen jälkeen emme enää ota uusia kohteita välitykseen. 

Mahdollista on laittaa vuokralle koko kohde esim. mökki tai asunto. Voit laittaa välitykseen myös yksittäisen huoneet/huoneet, jolloin asiakkaan käytössä on yksityinen huone/huoneet. Muut tilat mm. keittiö, pesu- ja wc-tilat ovat yhteisessä käytössä kohteen asukkaiden kanssa.

Majoituskohteet julkaistaan yleisölle verkkosivuillamme seuraavalla sivustolla:
- Yksityinen majoitus (2022 → Yksityinen majoitus). 

Asiakas varaa majoituskohteen KRV-verkkokaupan kautta. Asiakkaan tekemän varauksen jälkeen vuokranantajan sähköpostiin lähetetään varaajan yhteystiedot ja varaajalle vuokranantajan yhteystiedot (sähköpostiosoite ja puhelinnumero).

Jos haluat ilmoittaa majoituskohteesi KRV-majoitusvälityken välitettäväksi Kainuun Rastiviikko 2022 -tapahtumaan, niin toimi näin.

1. Ennen kohteen ilmoittamista tutustu majoituskohteen hinnoittelun ohjehintoihin.  

2. Täytä alla oleva "ilmoita yksityinen majoituskohde" -lomake.

  • Täytä lomakkeessa kysyttävät kaikki mahdolliset tiedot mahdollisimman kattavasti
  • Täytä myös ne kohdat, joihin et tiedä suoraan vastausta esimerkiksi merkinnällä "ei tietoa"
  • Vuokrattavan majoituskohteen tiedot: Täytä erityisen huolella lomakkeeseen vuokrattavan majoituskohteen tiedot, koska ne vaikuttavat kohteen myyntiin merkittävästi.
  • Vuokra-aika: Majoituskohteen oletusvuokra-aika on lauantai-lauantai 2.-9.7.2022 (7 vrk). Voit valita lomakkeella myös vuokra-ajan sopimuksen mukaan syöttämällä lomakkeelle vuokra-ajan alkamis- ja päättymispäivämäärät.
  • Hinta: Määrittele haluamasi perusvuokra majoituskohteesta (tämä perusvuokra maksetaan vuokranantajan tilille Kainuun Rastiviikon jälkeen, mikäli kohde on mennyt kaupaksi.) Lomake laskee automaattisesti määritetystä perusvuokrasta KRV- majoitustoimiston vuokrauspalkkion suuruuden ja kokonaisvuokran. Kokonaisvuokra on asiakkaan Kainuun Rastiviikolle maksama vuokra, johon perusvuokran lisäksi sisältyy 15 %:n  vuokrauspalkkio. Esimerkiksi, jos perusvuokraksi olet määritellyt 500 €, niin tällöin vuokrauspalkkio on 75 €, joten asiakkaan Kainuun Rastiviikolle maksama vuokra on 575,00 €.
  • Muita vuokrausehtoja: Täytä tähän kohtaan erityishuomiot kohteen vuokraukseen liittyvistä asioista.
  • Lataa kohteen kuvat: Ota majoituskohteestasi 5-7 valokuvaa.
    • 2-3 kuvaa ulkopuolelta esim. yleiskuva ja maisemakuva. 3-4 sisäpuolelta esim. majoitustilat, olohuone, keittiö, suihku/sauna.
    • Kuvat julkaistaan majoituskohteen vuokra-ilmoituksessa.

    • Voit lähettää kuvat myös sähköpostitse (sähköpostin liitetiedostoina jpeg-tiedostoina) osoitteeseen majoitus@rastiviikko.fi. Laita sähköpostiin nimesi ja majoituskohteesi osoite.

    • Voit lähettää kuvat myös  WatsApp viestinä numeroon 044 5123517. Laita viestiin nimesi ja majoituskohteesi osoite.

  • LUE JA TUTUSTU HUOLELLA SOPIMUKSEN LOPUSSA OLEVIIN ASUNNON JA HUONEEN VUOKRAUKSEEN LIITTYVIIN EHTOIHIN.
  • Ilmoittamalla majoituskohteen Kainuun Rastiviikon majoitustoimiston välitykseen hyväksyt Kainuun Rastiviikko ry:n asiakasrekisteriselosteen.


Lisätietoja ja neuvoja majoituskohteen ilmoittamiseen voi kysyä majoitustoimistostamme puhelimitse +358 44 512 3517 tai sähköpostitse majoitus@rastiviikko.fi.

Verkkopalvelun alusta onstage © 2023 online.fi