Kainuun uusi maakuntajohtaja Kainuun Rastiviikon 2024 suojelijaksi

Julkaistu: 08.05.2024

Kainuun uusi maakuntajohtaja Riikka Pirkkalainen on lupautunut Kajaanin Joutenlammella 30.6.-5.7.2024 järjestettävän 56. Kainuun Rastiviikon suojelijaksi.

Tästä jutustamme voit lukea maakuntajohtajan tervehdyksen Kainuun Rastiviikolle.

Hyvä suunnistusväki,

Toivon, että perinteisestä Kainuun Rastiviikosta tulee tänäkin kesänä onnistunut ja unohtumaton. Kainuun luonto tarjoaa kaikille liikkujille elämyksiä ja suunnistajille sopivasti haastetta ja nautinnollisuutta. Tänä vuonna kokemukset tarjoaa Kajaanin upeat maisemat.

Kainuun Rastiviikolla on kunniakas historia ja perinteinen paikka monen suomalaisen ja kansainvälisen vieraamme kesässä. Rastiviikon kohderyhmä on sama kuin Kainuulla maakuntana: meillä viihtyvät kaikki lapsista aikuisiin, perheet ja ystäväseurueet sekä kaikki kuntoilijat vasta-alkajista huippusuunnistajiin.

Kainuun Rastiviikko on Suomen suurin suunnistusviikko, josta olemme maakunnassa valtavan ylpeitä. Tapahtuma korostaa kainuulaisia perinteitä ja viikon toteuttamiseen sitoutuu vuosittain lukematon määrä vapaaehtoisia kainuulaisia. Sitoutuminen kertoo kainuulaisten vahvasta tahdosta järjestää korkeatasoista kuntoliikuntatapahtumaa ja tarjota kauniin maakuntamme elämyksiä myös muille kävijöille.

Rastiviikolla on erinomaiset ja toimintaa konkreettisesti ohjaavat arvot. Arvot ovat myös hyvin kainuulaisia. Itseäni puhuttelee arvo hyväntuulisuudesta ja leppoisuudesta, sellaisinahan kainuulaiset ihmisetkin tunnetaan. Olen varma, että tänäkin vuonna Kainuun Rastiviikon osallistujat pääsevät nauttimaan hyvästä ilmapiiristä, vieraanvaraisuudesta, avuliaisuudesta ja palvelusta.

Minulla on kunnia toimia tämän vuoden Kainuun Rastiviikon suojelijana. Haluan osaltani kiittää järjestelijöitä hienoista puitteista ja toivottaa osallistujille ikimuistoista viikkoa. Toivottavasti viihdytte Kajaanin mäntykangasmaastoissa, kannustusjoukoissa tai oheisohjelman pyörteissä.

Riikka Pirkkalainen
Kainuun maakuntajohtaja
Kainuun Rastiviikon suojelija 2024

Verkkopalvelun alusta onstage © 2023 online.fi