Jokaisella suunnistajalla on oltava oma emit-kortin numero

Julkaistu: 03.05.2024

Eri henkilöt EI VOI käyttää samaa Emit-korttia suunnistusviikon aikana. Myös kuntosuunnistuksessa (avoimet sarjat) jokaisella henkilöllä tulee olla oma erillinen emit-kortti, jota käyttää suunnistusviikon aikana.

Emit-kortin käyttäminen on turvallisuussyistä johtuen pakollista kaikille suunnistajille, sillä vain näin pystymme kontrolloimaan ketkä suunnistajat ovat saapuneet maastosta maaliin. Perhesarjassa yhdellä emit-kortilla voi suunnistaa useampi henkilö eli esimerkiksi lapsi vanhempiensa kanssa tms, sillä kyseessä yksi ilmoittautuminen.

Mikäli et omista emit-korttia, niin se on mahdollista vuokrata Rastiviikolta. Avointen sarjojen suunnistajat voivat vuokrata emit-kortin avointen sarjojen infosta ja kilpasarjojen suunnistajat KRV-infosta. Vuokraus onnistuu koko viikoksi (15 € / viikko) tai päiväksi (5 € / päivä).

Kilpasarjan suunnistaja ilmoita vuokra emit-kortin tarpeesta ennakkoon 10.6.2024 mennessä kilpailutoimistoon info@rastiviikko.fi, niin varaamme sinulle emit-kortin valmiiksi.

Verkkopalvelun alusta onstage © 2023 online.fi