Kainuun Rastiviikko digiaikaan -hanke on päättynyt

Kainuun Rastiviikko digiaikaan -hanke päättyi 31.12.2021. Hankkeessa on kehitetty Kainuun Rastiviikon digitaalisia palveluita. Hankkeen aikana on otettu käyttöön uudistettu verkkosivusto, jolle on toteutettu verkkokauppa ja majoitusvarausjärjestelmä. Kainuun Rastiviikko ry toteutti hankkeen Elävä Kainuu leaderin ja Oulujärvi leaderin rahoittamana. 

Uuden verkkokaupan kautta voi jatkossa tilata mm. tapahtuman pysäköintilippuja ennakkoon ja tapahtuman tuotteita. Majoituksenkin varaaminen onnistuu nykyään sujuvasti suoraan verkkokaupan kautta, ja majoitustarjonta päivittyy reaaliaikaisesti sivustolle.

Verkkosivusto kokonaisuuden lisäksi hankkeen aikana kuvattiin tapahtuman esittelyvideoita sekä testattiin uutiskirjepalvelua, joka todettiin tapahtuman tarpeisiin sopivaksi ja se jää tapahtuman käyttöön myös hankkeen jälkeen. Tapahtuman järjestäjien osaamista kehitettiin viestinnän ja digitaalisen markkinoinnin saralla järjestämällä koulutus teemalla sisältömarkkinointi ja maineenhallinta sosiaalisen median kanavissa.

Uusi verkkosivusto on ollut käytössä vajaan vuoden ajan. Verkkosivusto on koettu aiempaa käyttäjäystävällisemmäksi niin sivuston käyttäjien kuin sivuston ylläpidon näkökulmasta. Ulkoasultaan uusi verkkosivusto on selkeä ja edeltäjäänsä parempi. Hankkeessa uudistetuilla digitaalisilla välineillä pystymme palvelemaan tapahtuman asiakkaita ja sidosryhmiä merkittävästi paremmin tulevaisuudessa.

Digihanke_logot.jpg

Verkkopalvelun alusta onstage © 2023 online.fi