Sarjanvaihto ja emit-numeron muutokset

Julkaistu: 16.05.2024

Nyt on oikea hetki tarkistaa omat kilpailutiedot ja hoitaa tarvittaessa sarjanvaihto tai emit-numeron muutos kuntoon. 

Kilpasarjojen suunnistajat

Tarkista oma emit-kortin numero ja kilpailijatiedot täältä.

Sarjanvaihto on mahdollista ilman lisämaksuja 31.5.2024 saakka. Tämän jälkeen sarjanvaihdosta veloitetaan käsittelymaksu 10 €.

Emit-numeron muutokset on mahdollista tehdä ilman lisämaksuja 10.6.2024 saakka. Tämän jälkeen emit-numeron muutoksista peritään käsittelymaksu 10 €. 

  • 10.6.2024 saakka muutoksen voi tehdä itse suoraan IRMA-palveluun (HUOM! tarkista, että tieto päivittyy Kainuun Rastiviikon ilmoittautuneiden listalle) tai laittamalla sähköpostia kilpailutoimistoon info@rastiviikko.fi.
  • 11.6.2024 alkaen muutoksen voi ilmoittaa VAIN laittamalla sähköpostia kilpailutoimistoon info@rastiviikko.fi .

Mikäli emit-kortin numeroa ei ole ilmoitettu järjestäjälle 10.6.2024 mennessä, niin tämän jälkeen se käsitellään emit-numeron muutoksena ja siitä peritään käsittelymaksu.

Tutustu tarkemmin sarjanvaihdon ja emit-numeron muutoksiin liittyviin ehtoihin peruutus- ja muutosehdoista.

 

Kuntosuunnistajat (avoimet sarjat)

Kuntosuunnistaja voit tarkistaa omat tietosi päivä kohtaisista lähtölistoista:

Emit-kortin numeron muutokset onnistuu kilpailutoimiston kautta 10.6.2024 saakka, tämän jälkeen muutokset ilmoitetaan paikan päällä tapahtumassa avointen sarjojen infoon “ennakkoilmoittautuneet” pisteellä. Kilpailutoimistoon muutoksen voit ilmoittaa sähköpostitse info@rastiviikko.fi. 

Radan vaihtaminen onnistuu avointen sarjojen infossa “ennakkoilmoittautuneet” pisteellä. Kuntosuunnistaja voit tutustua avointen sarjojen karttoihin ja ratoihin ennakkoon avointen sarjojen infon teltan läheisyydessä. Kilpasarjan osallistujien on huomioitava, että he eivät saa tutustua karttoihin ennen kilpailusuoritusta.

Tutustu tarkemmin muutoksiin liittyviin ehtoihin peruutus- ja muutosehdoista.

Verkkopalvelun alusta onstage © 2024 online.fi