Saapumisohjeet Kainuun Rastiviikolle 2022

Tervetuloa Kainuun Rastiviikolle Puolangan Luhtakankaalle - messeville mäntykankaille ja haastaviin Äikänvaaran ikikuusikkorinteisiin!

Lue tärkeimmät saapumisohjeet tästä jutusta.

Opastus kisakylään, kilpailukeskukseen ja paikoitusalueille: 

Opastus alkaa:
- Etelän/Idän suunnasta: opastus alkaa tieltä 78 noin 8 km Puolangalta etelään.
- Lännen suunnasta: opastus alkaa tieltä 78 noin 2 km ennen Puolangan keskustaa.
- Idästä: Kyröntietä (892) saavuttaessa. Opastus alkaa Puolangantien (891) risteyksestä.
- Idästä: Puolangantietä (891) saavuttaessa. Opastus alkaa Hallanmaantien risteyksessä.

Opasteet ovat paikoillaan perjantaina 1.7.2022 klo 15.00.

Kisakylä: Ouluntie 3, Puolanka
Kilpailukeskus: Kuirivaarantie 1, Puolanka

Kilpailupäivinä kilpailukeskukseen saapuminen on suositeltavaa vain lännestä päin Hyrynsalmentietä (891) pitkin saapuen

Kilpailukeskukseen saavutaan Hyrynsalmentietä (891) Paltamontien (78) suunnasta eli Puolangalta päin saapuen.

Hyrynsalmelta ja Suomussalmelta päin saapuville suositellaan saapumista Kyröntie (tie 892)-Puolangantie (891)-Hallanmaantie-Hoikanvaarantie-Paltamontie-Hyrynsalmentie kautta. Tällä kiertoreitillä ajoaika kilpailukeskukseen pitenee vain 9 minuuttia.

Ukkohallasta suositellaan saapumista Hallanmaantie-Hoikanvaarantie-Paltamontie-Hyrynsalmentie kautta.

Paljakasta suositellaan saapumista Ristijärventie-Paltamontie-Hyrynsalmentie kautta.

Pysäköinti 

Pysäköintialueet sijaitsevat 350-1000 metrin etäisyydellä kilpailukeskuksesta. Kaikilta pysäköintialueilta kuljetaan kävellen kilpailukeskukseen.

VIP P-lipun ostaneet pääsevät pysäköimään aina kisakeskuksen VIP P-alueelle, joka sijaitsee 350-400 m kilpailukeskuksesta.

Kisabussi 

Kisabussi kulkee kilpailupäivinä 1 h välein Puolangalta kisakylän kautta kilpailukeskukseen ja takaisin. Tarkemmat aikataulut, reitit ja lippuhinnat julkaistaan käsiohjelmassa ja verkkosivuillamme www.rastiviikko.fi → 2022 → Kisakylä ja kilpailukeskus → Kisabussi. Kisabussilipun voi ostaa KRV-verkkokaupasta tai KRV-infosta (kisakylä tai kilpailukeskus).

Seurabussit 

Seurabusseille ei ole kilpailukeskuksessa paikoitustilaa. Seurabussit voivat jättää osallistujat kilpailukeskuksen bussipysäkille ja jatkaa sitten julkiselle p-paikalle. 

Moottoripyörät, mopot ja polkupyörät 

Moottoripyörille, mopoille ja polkupyörille ei ole erillistä pysäköintialuetta vaan ne voi jättää kilpailukeskuksen pysäköintialueille. Moottoripyöristä, mopoista ja polkupyöristä ei tarvitse maksaa pysäköintimaksua.

Asuntoautot- ja asuntovaunut 

Asuntoautoilla voi saapua kilpailukeskuksen P-alueille. HUOM! Asuntovaunuilla ei voi saapua kilpailukeskuksen P-alueille, joten suosittelemme jättämään asuntovaunut majoituspaikkaan tai jonnekin julkiselle P-alueelle.

Pysäköintiliput 

Pysäköintiliput tarkistetaan poistuttaessa pysäköintialueilta. Lippuja voit ostaa etukäteen KRV-verkkokaupasta (osa noudetaan KRV-infosta), kisakylän KRV-infosta, kilpailukeskuksen KRV-infosta kilpailupäivinä ja viimeistään poistuttaessa pysäköintialueelta (maksukortilla ja käteisellä). Pysäköintijärjestelyjen sujumiseksi suosittelemme ostamaan lipun etukäteen infosta. Lisäksi toivomme, että lippu asetettaisiin näkyvälle paikalle tuulilasiin.

Verkkopalvelun alusta onstage © 2023 online.fi