Missä majoittua ensi kesänä Rastiviikolla?

Julkaistu: 16.11.2023

Kesän 2024 Kainuun Rastiviikko suunnistetaan Kajaanissa Joutenlammen maastoissa, kilpailukeskus sijaitsee osoitteessa Joutenlammentie 294, Kajaani. Majoitusta varatessa on hyvä miettiä hieman jo kulkemista tapahtumaan suunnistusviikon aikana. Kajaanin keskustan ja taajaman pohjoisosan alueen majoituskohteista on helppo hyödyntää kisabussi kuljetusta, jolla pääset näppärästi kilpailukeskukseen. Myös lähikunnista löytyy kohtuullisen ajomatkan päästä hyviä majoitusvaihtoehtoja. Alla kerrottu majoitusvaihtoehdoista. 

Yksityisen henkilön vuokraamassa majoituskohteessa:

Kuten aiempina vuosina, Kainuun Rastiviikon majoitustoimisto välittää yksityisten henkilöiden vuokraamia majoituskohteita. Tarjolla on kesämökkejä, omakotitaloja sekä rivi- ja kerrostaloasuntoja. Ensimmäiset majoituskohteet on saatu välitykseen ja majoitustarjonta päivittyy sitä mukaa, kun uusia kohteita saadaan välitykseen. Voit seurata päivittyvää majoitustarjontaa täällä.

Asuntolassa:

Myyntiin on nyt lisätty asuntolamajoitusta Kajaanin keskustan alueelta. Asuntolamajoitus järjestetään Kainuun ammattiopiston asuntoloissa osoitteessa Opintie 2, Kajaani. Asuntolassa on soluja, joissa on neljä peruskalustettua kahden hengen huonetta. Jokaisesta solusta löytyy keittiö, peseytymistila sekä wc. Kisabussin lähtöpaikka sijaitsee Kainuun ammattiopistolla, joten asuntolassa majoittuvien helppo hyödyntää tätä kilpailukeskukseen kulkemiseen. Tutustu asuntolamajoitukseen täällä.

Loma-asunnossa, hotellissa tai leirintäalueella:

Kaupalliset majoituskohteet Kajaanin ja sen lähialueilla tarjoavat monipuolisia majoitusvaihtoehtoja. Lähikunnista Vuokatin, Sotkamon, Ristijärven sekä Paltamon majoituskohteet sijaitsevat noin 30-40 minuutin ajomatkan päässä Joutenlammen kilpailukeskuksesta.

Joutenlammen kurssikeskuksen majoituspalvelut ovat aivan kilpailukeskuksen vieressä. Tarjolla on leirintäaluetta karavaanareille ja teltoille. Mökit on varattu täyteen, joten mökkimajoitusta ei ole enää tarjolla.

Tutustu kaupallisten majoituskohteiden tarjontaan.

Tapahtuman aikaisen liikkumisen huomiointi majoitusta varattaessa

Pysäköinti järjestelyihin ja kisabussi kuljetukseen voit tutustua kisakylä ja kilpailukeskus -sivulla.

Verkkopalvelun alusta onstage © 2024 online.fi