Kainuun Rastiviikolla 2021 vapaat lähtöajat ja 6 tunnin lähtöaikaikkuna

Julkaistu: 07.05.2021

53. Kainuun Rastiviikko -suunnistusviikolle osallistumista vielä miettiville tässä nyt tärkeä tarkennus vapaisiin lähtöaikoihin ja 6 tunnin lähtöaikaikkunaan liittyen:
- Vapaat lähtöajat ovat käytössä sekä kilpasarjoissa H/D8-95 (poislukien H/D16-21E) että kuntosuunnistuksen sarjoissa (avoimet sarjat).

- Kilpasarjoissa osallistujat pääsevät valitsemaan lähtöaikansa vapaasti noin 6 tunnin päiväkohtaisesta lähtöaikaikkunasta. Kilpasarjojen osalta kesän tilanne näyttää tällä hetkellä siltä, että lisenssiurheilijoille suunnistuskilpailun järjestäminen on mahdollista ilman henkilömäärän rajoituksia.

- Myös kuntosuunnistuksen sarjoissa osallistujat pääsevät valitsemaan lähtöaikansa noin 6 tunnin päiväkohtaisesta lähtöaikaikkunasta. Kuntosuunnistuksen osalta kesälle on odotettavissa vielä 50 hengen rajoitus, joten jaottelua 50 hengen lähtöryhmiin tullaan soveltamaan avointen sarjojen kuntosuunnistuksen osalta.

Kuten viime viikon tiedotteessamme kerroimme, niin tulemme julkaisemaan nyt toukokuun aikana tarkemmat toimintaohjeet terveysturvallisen tapahtuman järjestämiseen tiedotteissamme, verkkosivuillamme, sosiaalisessa mediassa ja uutiskirjeissämme sekä lisäksi kaikille osallistujille sähköpostitse lähetettävissä ennakko-ohjeissa. Nyt siis kannattaa ottaa kaikki kanavamme seurantaan, niin pysytte ajan hermolla.

Kainuun Rastiviikko_Suunnistaja

Verkkopalvelun alusta onstage © 2022 online.fi