Avointen sarjojen kuntosuunnistukseen ilmoittautuminen on mahdollista nyt myös paikan päällä

Julkaistu: 11.06.2021

KRV21_Positiivisia_uutisia.jpeg
Positiivisia ja joustavia uutisia kaikille Rastiviikolle tulijoille!  

Koronavirusepidemiatilanne on edennyt Kainuun alueella koko ajan parempaan suuntaan viimeisten viikkojen aikana ja lähes kaikki kokoontumisrajoitukset on nyt poistettu Kainuun alueelta. Tästä johtuen olemme nyt varmistaneet, että avointen sarjojen kuntosuunnistukseen on nyt mahdollista ilmoittautua suunnistusviikolla myös paikan päällä seuraavasti: 
  • Paikan päällä ilmoittautuminen VAIN Rastilipun kautta (14-v tai vanhemmat osallistujat). Koronavirusepidemian leviämisen estämiseksi emme ota paikan päällä vastaan perinteisiä paperiselle ilmoittautumislomakkeelle täytettyjä ilmoittautumisia.
  • Lasten (alle 14-v) ja Perhe-RR -sarjoihin ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeen kautta (rastiviikko.fi -> Ilmoittaudu)
  • Rastiviikolla kuntosuunnistaja voi mennä lähtöön itselleen parhaiten sopivimpaan aikaan ja lähteä metsään tekemään suunnistussuoritusta jokaisena kilpailupäivänä seuraavasti:
    • 1., 2. ja 3. osakilpailu (su 4.7., ti 6.7. ja to 8.7.): klo 11-16
    • 4. osakilpailu (pe 9.7.): klo 10-15

Poiketen aiemmin (toukokuu 2021) annetusta ohjeistuksesta kuntosarjan osallistujien EI OLE tarve valita lähtöaikaa ennakkoon EIKÄ myöskään välttämättä ilmoittautua ennakkoon. Toki suosittelemme ilmoittautumaan ennakkoon, jotta tapahtumaan saapuminen ja suunnistamaan lähtö olisi sujuvampaa.

Seuraava edullisempi ilmoittautumisporras sulkeutuu maanantaina 14.6.2021.

Päivitämme nämä edellä mainitut uudet ohjeistukset verkkosivuillemme tulevan viikon 24 aikana.

Huomio! Mikäli koronavirusepidemian tilanne heikentyy yllättäen, niin olemme valmistautuneet jälleen tiukentamaan ohjeistuksia tarpeen mukaan.

Tänään on päivitetty verkkosivuillemme ajantasalla olevat avointen sarjojen kuntosuunnistukseen ilmoittautuneiden listat: rastiviikko.fi -> Tulokset

Verkkopalvelun alusta onstage © 2022 online.fi