Kainuun Rastiviikon merkittäviä yhteistyökumppaneita ovat vuosittain Kainuun kunnat, joiden alueella Kainuun Rastiviikkoa järjestetään. Lisäksi Rastiviikon merkittäviä yhteistyökumppaneita ovat Suunistusliitto ja muut suunnistuksen päätapahtumat (mm. Fin5-suunnistusviikko ja Jukolan viesti) sekä yrityskumppanit Kainuusta ja koko valtakunnan alueelta. 

 

Kainuun Rastiviikko suunnistusviikolla on kolmen eri tason yhteistyökumppanuuksia:

1. Päämaalikumppanit (pääyhteistyökumppanit)

Päämaalikumppani on Rastiviikon pääyhteistyökumppani, jolle tarjotaan mahdollisimman kattava näkyvyys ja palvelut tapahtuman yhteydessä. Tämä suunnitellaan tarkasti yhteistyökumppanin kanssa, mihin siis yhteistyökumppani haluaa panostaa. Yleensä päämaalikumppanille tarjoamme maali- ja lähtöalueilla kattavimman näkyvyyden.

2. Maalikumppanit

Maalikumppani on nimensä mukaisesti Rastiviikon yhden maalin (1,2,3,4 tai 5) kumppani. Maali- ja lähtöalueilla tarjoamme maalikumppanille joko täyden näkyvyyden tai supistetumman näkyvyyden - riippuen yhteistyökumppanin tarpeista. Lisäksi maalikumppanin muut näkyvyys- ja palveluelementit mietitään yhteistyökumppanin tarpeet huomioiden.

3. Kumppanit 

Kumppaneille Rastiviikko tarjoaa kohdennettuja näkyvyys ja palvelupaikkoja ja -vaihtoja, jotka mietitään yhdessä ko. kumppanin kanssa.

Muut tapahtumat 

Lisäksi Rastiviikko tekee vastavuoroista yhteistyötä muiden "samanhenkisten" tapahtumien kanssa. Tämä voi olla esimerkiksi logobannereiden vaihtoa verkkosivuilla, esitteiden jakamista tapahtumissa jne.

 

Kiinnostuitko yhteistyökumppanuudesta?

Jos te tai teidän yrityksenne on kiinnostunut yhteistyöstä Kainuun Rastiviikon kanssa, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä:

KRV Pääsihteeri:
Jukka Liuha
jukka.liuha(at)rastiviikko.fi
+358 44 767 9533

Kainuun Rastiviikko_kumppaneiden mainospaikkoja Kainuun Rastiviikko_kumppaneiden mainospaikkoja Kainuun Rastiviikko_kumppaneiden mainospaikkoja Kainuun Rastiviikko_kumppaneiden mainospaikkoja

Verkkopalvelun alusta onstage © 2022 online.fi