PÄÄMAALIKUMPPANIT

1. Maali (Eliitti-sarjat)

Kumppani: Noname

Kumppanin kuvaus: Noname on vuonna 1999 perustettu urheiluvaatteiden suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin keskittyvä yritys. Noname tarjoaa seuroille kattavan valikoiman maastohiihto-, yleisurheilu- ja suunnistusvaatteita asiakkaiden toivomilla väreillä ja designeilla. Viime vuosina myös yhä useammat yritykset ovat löytäneet nonamen monipuolisen valikoiman yritysimagon nostamiseen. Noname on merkittävä Kainuun Rastiviikon yhteistyökumppani ja voimme lämpimästi suositella noname tuotteita eteenpäin eri kokoisiin tarpeisiin teknisiä asuja organisaatioille, seuroille ja yksityisille kuluttajille.

Verkkosivu: www.nonamesport.com

 

2. Maali:

Kumppani: Metsähallitus

Kumppanin  kuvaus: Metsähallitus on valtion liikelaitos, joka tuottaa luonnonvara-alan palveluja monipuoliselle asiakaskunnalle kansalaisista suuryrityksiin. Toimintamme perustuu valtion maa- ja vesialueiden asiantuntevaan ja yhteistyöhakuiseen käyttöön.

Verkkosivu: www.metsa.fi

 

3. Maali:

Kumppani: Kainuun liitto

Kumppanin kuvaus: Kainuu sijaitsee keskellä Suomea. Lähes Belgian kokoinen maakunta ulottuu Oulujärven ympäristöstä Venäjän rajalle. Asukkaita tällä alueella on nykyään noin 73 000. Suurin keskus on Kajaani, jossa asuu lähes puolet maakunnan väestöstä. Kainuu on kuulu sinisistä vaaroistaan, suurista järvistään ja laajoista metsistään. Matkailijat tuntevat Sotkamon Vuokatin ja Katinkullan, Hyrynsalmen Ukkohallan ja Puolangan Paljakan vaarat. Suomussalmen Hossaan avattiin Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kansallispuisto 17.6.2017. Kesällä maakunta nousee otsikoihin Kuhmon Kamarimusiikin, Kajaanin Runoviikon ja Kainuun Rastiviikon merkeissä. Suomussalmelta löytyy varsinainen kesäteatteritaiteen pesäpaikka, Teatteri Retikka. Kajaanin kaupunginteatterissa vaikuttaa muun muassa tavan tallaajienkin sydämen kieliä soitteleva näytelmäkirjailija Anna Krogerus. Generaattori generoi nuorta voimaa. Uusia juttuja ovat esimerkiksi kansanmusiikkitapahtuma Sommelo Kuhmossa, ja Kajaani Fest Lammen Loiskeet Kajaanissa. Jymy pelaa kesällä, Hokki talvella, ja Vuokatti Ski Team hiihtää Kainuuta maailmankartalle. Suopotkupallo villitsee kansaa, umpihankifutis tekee seuraa. Kainuu suorastaan tihkuu kansallista kulttuuriperintöä: Veikko Huovinen kirjoitti 1950-luvulla Konsta Pylkkäsestä, joka ajatteli Lentuan rannalla niin sinisiä ajatuksia, että niistä on tullut koko maakunnan tunnuslause. Ilmari Kianto rustasi maakuntalauluksi uhmakkaan Nälkämaan laulun. Eino Leino katseli neiti kesäheinää, Elias Lönnrot kokosi Kajaanista käsin Kalevalaansa, Akseli Gallen-Kallela maalaili Lentuan rannalla luonnoksia Aino-triptyykkiin. Hallan-Ukko joukkoineen julisti kesällä 1917 Suomussalmella Suomen itsenäiseksi melkein vuotta ennen kuin muualla ehdittiin mukaan. Renforsin ranta tarjoaa tiloja, palveluja ja hyvän kasvualustan yrityksille toimialaan katsomatta. Lähellä Kajaanin keskustaa sijaitsevalla ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä olevalla alueella toimii jo kymmeniä yrityksiä joissa on yhteensä yli 500 työntekijää.

Verkkosivu: www.kainuu.fi

 

4. Maali (Lasten sarjat)

Kumppani: OP Ylä-Kainuu

Kumppanin kuvaus: Ylä-Kainuun osuuspankki toimii Suomussalmella ja Puolangalla. Kasvamme yhdessä yli 15 000 asiakkaamme kanssa. Meiltä saat saman katon alta pankki-, sijoitus- ja vakuutuspalveluiden koko kirjon.

Verkkosivu: www.op.fi/web/op-yla-kainuu 

 

5. Maali (Avoimet sarjat)

Kumppani: Puolangan kunta

Kumppanin kuvaus:
Pieni mutta sitkeä
Kuntaa ei ole väkilukuun katsominen, mitä Puolankaan tulee.
Kuntalaiselle Puolanka tarjoaa eväät hyvään, helppoon ja turvalliseen arkeen. Palvelut, kuten kaupat, terveyskeskus sekä sisäilmaltaan puhdas koulu, löytyvät kuntakeskuksen välittömästä läheisyydestä. Vapaa-ajan aktiviteeteista huolehtivat rikkaalla tarjonnallaan muun muassa kansalaisopisto ja ympäristö, joka on kuin tehty urheilua varten. 

Matkailijaa puhuttelevat Kainuun taianomaiset korpimaisemat ja sinisenä hohkavat vaarat. Unohtamatta ainutkertaisia luontonähtävyyksiä, kuten Hepokönkään vesiputousta, joka on yksi Suomen korkeimmista luonnonvaraisista putouksista.

Kesäisin kunnan väkiluku tuplaantuu, kun matkailijoiden lisäksi mökeilleen saapuvat myös niin sanotut osa-aika puolankalaiset lataamaan akkuja ja rentoutumaan. Ja mikäpä täällä on ollessa, Kainuun taianomaisissa korpimaisemissa, kirkasvetisten järvien rannalla.

Yrittäjät ovat kunnan kivijalka, jota kunta pyrkii tukemaan muun muassa kehittyneellä infrastruktuurilla. Puolangan haja-asutusalueet kattava valokuituverkko mahdollistaa etätyöskentelyn, mutta tarvittaessa kunnasta löytyy myös edullista liiketilaa. Yrittäjien etua ja kunnan arvon yrittäjähenkisyys toteutumista valvoo aktiivinen ja innovatiivinen yrittäjäyhdistys.

Tämä kaikki löytyy Manner-Suomen sydämestä, jylhien vaarojen kupeesta Puolangalta. Puolangalta, joka on tunnettu ennakkoluulottomasta asenteestaan ja rohkeista ratkaisuistaan – sitkeydestä selvitä omillaan.

Verkkosivu: www.puolanka.fi

 

MAALIKUMPPANIT

 

1. Maali

Kumppani: Mapline Oy

Kumppanin kuvaus: Mapline Oy tuo ainutlaatuista lisäarvoa asiakkaan markkinointiin ja viestintään  toteuttamalla asiantuntevia paikkatieto- ja karttapalveluja. Viestintään kuuluu kartta-aineistojen asiantunteva design sekä erilaisten karttatuotteiden kuten painettujen karttojen, tuloste- ja opastaulukarttojen ja internetkarttojen tuotannon tehokas yhteensovitus. Kaikki tämä asiakkaan eduksi ja kustannusten säästämiseksi.

Verkkosivu: www.mapline.fi

 

2. Maali

Kumppani: Konttorikolmio Oy

Kumppanin  kuvaus: PALJON JA KAIKENLAISTA, NYKYAIKAISTA JA TEHOKASTA

Konttorikolmio on vuonna 1991 perustettu, toimialueensa johtava toimisto- ja it-tarviketukku sekä nykyaikaisten av-järjestelmien ja tulostusratkaisujen asiantuntija.

Verkkosivu: www.konttorikolmio.fi

 

3. Maali

Kumppani: Kainuun Sanomat

Kumppanin kuvaus: Kainuun Sanomat on perustettu vuonna 1918 suuren isänmaallisen innostuksen vallassa. Kainuun Sanomat on kuusipäiväinen, sitoutumaton maakuntalehti. Lehden päätoimittajana toimii Leena Hirvonen.

Kainuun Sanomille tunnusomaista on ollut kehitysaluepoliittisten tavoitteiden ajaminen. Vuosikymmenten mittaan se on maakuntalehtenä ollut luomassa Kainuulle omaa maakunnallista identiteettiä. Syrjäseudun lehtenä se on jatkuvasti pyrkinyt antamaan vaihtoehtoisen näkökulman pääkaupungin ja ruuhka-Suomen suurille medioille.

Verkkosivu: www.kainuunsanomat.fi

 

4. Maali

Kumppani: Kaisanet Oy

Kumppanin kuvaus: Elämäsi uudet yhteydet, Kaisanet Oy on Kainuun, Ylä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva verkkopalveluiden, tietoliikenteen, ICT-palveluiden ja digitalisaation asiantuntijayritys. Meiltä saat digitaaliset ratkaisut arjen ja juhlan sujumiseksi sekä laitteet ja liittymät. Kaikki mitä yhteydenpitoon tarvitset.

Verkkosivu: www.kaisanet.fi

 

5. Maali

Kumppani: Avoinna oleva kumppanipaikka vuodelle 2022

Kumppanin kuvaus: Avoinna oleva kumppanipaikka vuodelle 2022

Verkkosivu: Avoinna oleva kumppanipaikka vuodelle 2022

Jos yrityksesi on kiinnostunut yhteistyökumppanuudesta vuodelle 2022, niin ole yhteydessä pääsihteeriin: Jukka Liuha, jukka.liuha@rastiviikko.fi, 044-7679533

 

KUMPPANIT

Muita kumppanuuksia tapahtumassamme on useita kymmeniä erilaisia: myyntipaikkakumppaneita, ravintola- ja kahvilapalveluiden kumppaneita, kilpailukeskuksen rakentamiseen liittyviä kumppaneita, markkinointiyhteistyökumppaneita jne jne. Tämän hetken kumppaneitamme voi käydä katsomassa etusivumme alalaidassa olevasta listauksesta. Jokaisen kumppanin kanssa sovimme erikseen omasta tarkasta yhteistyöstä ja näkyvyyskokonaisuudesta sekä pyrimme rakentamaan yhteistyön siten, että molemmat osapuolet hyötyisivät yhteistyöstä mahdollisimman hyvin. 

 

MUUT TAPAHTUMAT

Suunnistustapahtumat

Hiihtotapahtumat

Muut

Verkkopalvelun alusta onstage © 2022 online.fi