Tervetuloa mukaan Kainuun Rastiviikko 2022 -suunnistusviikon järjestelyihin!

Kainuun Rastiviikko tunnetaan koko perheen suunnistus- ja lomaviikkona ja se on yksi Suomen suurimmista massaliikuntatapahtumista, joka kerää vuosittain Kainuuseen 4000-10000 osallistujaa. Vuosittain tapahtumaa on toteuttamassa noin 300-350 vapaaehtoista talkoolaista. Talkootehtäviä on erittäin monenlaisia ja suurimpaan osaan niistä ei vaadita ollenkaan suunnistuskokemusta. Jokaisen talkoolaisen osaamiselle löytyy käyttöä erilaisissa toimissa ennen Rastiviikkoa, Rastiviikon aikana ja Rastiviikon jälkeen.

Kainuun Rastiviikko on leppoisa ja hyväntuulinen tapahtuma, jossa kaikentasoiset suunnistajat, yleisö ja talkoolaiset nauttivat Kainuun kesästä ja hienosta urheilutapahtuman juhlasta. Tule sinäkin mukaan nauttimaan yhteisestä tekemisestä!

Tarjoamme kaikille talkoolaisille veloituksetta seuraavat edut tapahtumassamme:

Ennen tapahtumaa

 • Kilpailukeskuksen rakentamisen aikana ruoka- ja kahviliput jokaiselle talkoopäivälle
 • Kilpailutoimistossa työskenteleville ruoka- ja kahviliput jokaiselle talkoopäivälle

Tapahtuman aikana (3.-8.7.2022, kilpailupäivät su, ti, to ja pe)

 • Linja-autokuljetukset jokaisena kilpailupäivänä (Puolanka Camping - Pororajan majoitus - Puolankajärven koulu (KRV-kisakylä) - Kilpailukeskus (Luhtakangas/Pyssylampi)
 • Pysäköintilippu henkilöautoille talkoopaikoitukseen (ne autokunnat, jotka eivät voi hyödyntää kisabussin linja-autokuljetusta)
 • Ruoka- ja kahvi jokaiselle talkoopäivälle
 • Asustus (päähine + paita tms.)

Tapahtuman jälkeen

 • Kilpailukeskuksen purkamisen aikana ruoka- ja kahviliput jokaiselle talkoopäivälle
 • Kainuun Rastiviikon 2022 Kiitos-tilaisuus, joka järjestetään kaikille Kainuun Rastiviikon järjestelyissä mukana olleille syksyllä 2022
 • Talkootyötodistus (tehdään pyydettäessä ja tilataan Kainuun Rastiviikon jälkeen tapahtuman pääsihteeriltä jukka.liuha@rastiviikko.fi - HUOM! talkoolaisen on itse pidettävä kirjaa tehdyistä talkoopäivistä ja talkootyötunneista sekä kirjattava ylös suoritetut talkootehtävät)

Puolangan kunnan kesätyöseteli 2022

Puolangan kunnan nuoret voivat hyödyntää kunnan kesätyöseteliä. Yleensä kesätyöaika kesätyösetelillä on noin 2 viikkoa. Kainuun Rastiviikon kesätyöstä saa tapahtuman jälkeen virallisen työtodistuksen liitettäväksi CV:hen. Mikäli kesätyöt Rastiviikolla kiinnostavat ota yhteyttä tapahtuman pääsihteeriin: Jukka Liuha, 044-7679533, jukka.liuha@rastiviikko.fi

ILMOITTAUDU KAINUUN RASTIVIIKON 2022 TALKOOLAISEKSI TÄLLÄ LOMAKKEELLA (Ilmoittautuminen avautuu marras-joulukuussa 2021)

 • Kainuun Rastiviikon osa-alueet ja niiden tehtäväkuvaukset löydät ilmoittautumislomakkeesta. Lisäksi ilmoittautumislomakkeesta löydät osa-alueen vastuuhenkilön yhteystiedot.
 • Kysy rohkeasti lisää joko osa-alueiden vastuuhenkilöiltä suoraan tai seuraavilta henkilöiltä:

 

Verkkopalvelun alusta onstage © 2021 online.fi