Arvoisa kisavieraidemme mahdollinen majoittaja/vuokranantaja

Tältä sivulta löydät ohjeet ja lomakkeen majoituskohteen ilmoittamiseen KRV-majoitustoimiston välitettäväksi. Kiitos jo etukäteen arvokkaasta panoksestasi tapahtumamme onnistumiseksi. Majoituskohde on mahdollista ilmoittaa välitykseen 26.5.2024 asti, sen jälkeen emme enää ota uusia kohteita välitykseen.

Mahdollista on laittaa vuokralle koko kohde esim. mökki tai asunto. Voit laittaa välitykseen myös yksittäisen huoneen/huoneet, jolloin asiakkaan käytössä on yksityinen huone/huoneet. Muut tilat mm. keittiö, pesu- ja wc-tilat ovat yhteisessä käytössä kohteen asukkaiden kanssa.

Majoituskohteet julkaistaan yleisölle verkkosivuillamme seuraavalla sivustolla:
- Yksityinen majoitus (2024 → Yksityinen majoitus). 

Asiakas varaa majoituskohteen KRV-verkkokaupan kautta. Asiakkaan tekemän varauksen jälkeen vuokranantajan sähköpostiin lähetetään varaajan yhteystiedot ja varaajalle vuokranantajan yhteystiedot (sähköpostiosoite ja puhelinnumero).

Jos haluat ilmoittaa majoituskohteesi KRV-majoitusvälityken välitettäväksi Kainuun Rastiviikko 2024 -tapahtumaan, niin toimi näin.

1. Ennen kohteen ilmoittamista tutustu majoituskohteen hinnoittelun ohjehintoihin.  

2. Täytä alla oleva "ilmoita yksityinen majoituskohde" -lomake. 

 • Täytä lomakkeessa kysyttävät kaikki mahdolliset tiedot mahdollisimman kattavasti
 • Täytä myös ne kohdat, joihin et tiedä suoraan vastausta esimerkiksi merkinnällä "ei tietoa"
 • Vuokrattavan majoituskohteen tiedot: Täytä erityisen huolella lomakkeeseen vuokrattavan majoituskohteen tiedot, koska ne vaikuttavat kohteen myyntiin merkittävästi.
  • Kainuun Rastiviikon kilpailukeskuksen osoite Joutenlammella on Joutenlammentie 294, Kajaani.
 • Vuokra-aika: Majoituskohteen oletusvuokra-aika on lauantai-lauantai 29.6.-6.7.2024 (7 vrk). Voit valita lomakkeella myös vuokra-ajan sopimuksen mukaan syöttämällä lomakkeelle vuokra-ajan alkamis- ja päättymispäivämäärät.
 • Hinta: Määrittele haluamasi perusvuokra majoituskohteesta (tämä perusvuokra maksetaan vuokranantajan tilille Kainuun Rastiviikon jälkeen, mikäli kohde on mennyt kaupaksi.) Lomake laskee automaattisesti määritetystä perusvuokrasta KRV- majoitustoimiston vuokrauspalkkion suuruuden ja kokonaisvuokran. Kokonaisvuokra on asiakkaan Kainuun Rastiviikolle maksama vuokra, johon perusvuokran lisäksi sisältyy 15 %:n  vuokrauspalkkio. Esimerkiksi, jos perusvuokraksi olet määritellyt 500 €, niin tällöin vuokrauspalkkio on 75 €, joten asiakkaan Kainuun Rastiviikolle maksama vuokra on 575,00 €.
 • Muita vuokrausehtoja: Täytä tähän kohtaan erityishuomiot kohteen vuokraukseen liittyvistä asioista.
 • Lataa kohteen kuvat: Ota majoituskohteestasi 5-7 valokuvaa.
  • 2-3 kuvaa ulkopuolelta esim. yleiskuva ja maisemakuva. 3-4 sisäpuolelta esim. majoitustilat, olohuone, keittiö, suihku/sauna.

  • Kuvat julkaistaan majoituskohteen vuokra-ilmoituksessa.

  • Voit lähettää kuvat myös sähköpostitse (sähköpostin liitetiedostoina jpeg-tiedostoina) osoitteeseen majoitus@rastiviikko.fi. Laita sähköpostiin nimesi ja majoituskohteesi osoite.

  • Voit lähettää kuvat myös  WatsApp viestinä numeroon 044 5123517. Laita viestiin nimesi ja majoituskohteesi osoite.

  • Huom. Mikäli lähetät majoituskohteen kuvat lomakkeen kautta, niin suosittelemme käyttämään tietokonetta ilmoituksen tekemiseen. Mikäli teet ilmoituksen älypuhelimella, huomioithan että nettiyhteys on riittävän hyvä eikä pääse katkeamaan kesken ilmoituksen tallentamisen. Ilmoituksen tallentamisessa voi kestää joitakin minuutteja, mikäli kuvia on paljon.
 • LUE JA TUTUSTU HUOLELLA SOPIMUKSEN LOPUSSA OLEVIIN ASUNNON JA HUONEEN VUOKRAUKSEEN LIITTYVIIN EHTOIHIN.
 • Ilmoittamalla majoituskohteen Kainuun Rastiviikon majoitustoimiston välitykseen hyväksyt Kainuun Rastiviikko ry:n asiakasrekisteriselosteen.

Kainuun Rastiviikon majoitustoimisto tarkistaa majoituskohteen ilmoituksen ennen majoituskohteen julkaisua verkkosivuille asiakkaiden varattavaksi. Saat ilmoituksen sähköpöstiisi, kun majoituskohteen ilmoitus on julkaistu Rastiviikon verkkosivuille. 


Lisätietoja ja neuvoja majoituskohteen ilmoittamiseen voi kysyä majoitustoimistostamme puhelimitse +358 44 512 3517 (arkisin klo 9-16) tai sähköpostitse majoitus@rastiviikko.fi.

Ilmoita yksityinen majoituskohde tällä lomakkeella

Vuokranantajan yhteystiedot

Etunimi

Sukunimi

Katusoite

Postinumero

Paikkakunta

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Tilinumero (IBAN)


Vuokrattavan majoituskohteen tiedot

Talotyyppi
Kerros
Talossa on hissiRakennustapa
Rakennusvuosi

Peruskorjausvuosi

Kohteen koko (m²)

Kohteen katusoite

Kohteen postinumero

Kohteen paikkakunta

Etäisyys Kajaanin keskustasta

Etäisyys kilpailukeskuksesta (Joutenlampi, Kajaani)

Vuodepaikkojen lukumäärä?

Millaiset vuodepaikat?

parivuode (kpl)
120cm leveä vuode (kpl)
erillinen vuode (kpl)
kerrossänky (kpl)
levitettävä vuodesohva (kpl)
levitettävä laverisänky (kpl)
muu mikä? Määrä?

TilatVarustus


Kuinka monelle hengelle?
Liinavaatteet:


Juomavesi:
Lämmitys:


Valaistus:
Peseytyminen:

Sauna:


Vesistö:

Millainen ranta

Etäisyys asunnosta

Vene käytettävissä:

Millainen vene

Kalastusmahdollisuus:

Onko millaiset välineet?

Lemmikkieläimet:Siivousvälineet:

Avainten luovutus: Asiakas ottaa vuokranantajaan (eli teihin) yhteyttä majoitusvarauksen jälkeen ja voitte sopia avainten luovutuksen tuolloin.

Muita erityishuomioita majoituskohteesta


Vuokra-aika

(päivämäärät ovat muotoa pp.kk.vvvv)


Hinta

Perusvuokra €/viikko 29.6.-6.7.2024 tai sop. mukaan

Perusvuokra on se summa, jonka vuokranantaja haluaa kohteesta maksettavan omalle tililleen Kainuun Rastiviikon jälkeen 30.8.2024 mennessä.

Vuokrauspalkkio 0,00 €/viikko

Vuokrauspalkkio on 15 % vuokranantajan edellä määrittelemästä perusvuokrasta.

Kokonaisvuokra 0,00 €/viikko

Kokonaisvuokra on asiakkaan Kainuun Rastiviikolle maksama vuokra, johon perusvuokran lisäksi sisältyy 15 %:n vuokrauspalkkio.

Muita vuokrausehtoja

HUOM! Vuokrattu kohde on asiakkaan käytössä koko vuokra-ajan. Mikäli vuokranantajalla on asiaa käydä kohteessa, tulee tästä sopia asiakkaan kanssa erikseen.


Lataa kohteen kuvat

Kaikki kuvatiedostot on ladattava yhdellä kertaa kohdasta "Valitse tiedostot".
Voit valita useamman kuvan tietokoneen kansiosta painamalla Ctrl ja valitsemalla sen jälkeen haluamasi kuvat. Kuvat tulee olla jpeg -tiedosto muodossa.


Tallentamalla lomakkeen vuokranantaja sitoutuu noudattamaan tämän sopimuksen sisältöä ja ehtoja.

Huomio! Odota rauhassa tietojen tallentamisessa, mikäli olet lisännyt paljon kuvia tallentaminen voi kestää joitakin minuutteja. Tallentamisen aikana ÄLÄ sulje selainta tai käytä palaa painiketta.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa

Verkkopalvelun alusta onstage © 2024 online.fi