KAINUUN RASTIVIIKKO 2024

KAINUUN RASTIVIIKON YHTEISTYÖKUMPPANIT

ELIITTI-KUMPPANI (H/D21E-eliittisarjat)

Kumppani: Kainuun ammattiopisto

Kumppanin kuvaus: Kainuun ammattiopiston opiskelijat suunnistavat kohti ainutlaatuisia oppimiskokemuksia

Kainuun ammattiopisto (KAO) järjestää toisen asteen ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille. Toimimme aktiivisesti alueen elinkeinoelämän kehittämiseksi ja kasvualojen tukemiseksi yhteistyössä eri tahojen kanssa.

KAO on monialainen oppilaitos. Koulutustarjontaamme kuuluu noin 80 ammatillista perustutkintoa, ammattitutkintoa ja erikoisammattitutkintoa sekä tutkinnon osia. Oppiminen ja osaamisen hankkiminen tapahtuu erilaisissa oppimisympäristöissä niin oppilaitoksessa kuin koulutus- tai oppisopimuskoulutuksena työelämässä. Oppisopimuskoulutusta toteutamme oman koulutustarjontamme lisäksi myös yhteistyössä muiden koulutuksen järjestäjien kanssa. Erilaisissa kehittämishankkeissa järjestämme lyhyt- ja täydennyskoulutuksia.

Toimimme valtakunnallisesti ja vakituiset toimipaikkamme sijaitsevat Kajaanissa, Kuusamossa, Vantaalla ja Vuokatissa. KAO:ssa opiskelee vuosittain yli 3000 opiskelijaa yli 190 Suomen kunnasta.

Kainuun rastiviikko tapahtuma on hyvä esimerkki työelämässä tapahtuvasta oppimisesta.

”Kainuun rastiviikko tapahtumana tarjoaa meidän opiskelijoille hienon mahdollisuuden päästä oppimaan ja näyttämään ammatillista osaamista oppilaitosyhteistyön muodossa. KAO:n eri alat opettajien ja opiskelijoiden voimin näkyvät suunnistusviikon aikana kisojen järjestelyissä mm. logistiikan ja ravintola- ja catering aloilta. Kisojen ennakkovalmisteluissa ja markkinoinnissa myös KAO:n media-ala pääsi näyttämään osaamistaan,” Kainuun ammattiopiston rehtori Anu Kuosmanen toteaa.

Tervetuloa Kainuun ammattiopistoon! 

Tarjoamme mahdollisuuden osaamisen jatkuvaan kehittämiseen ja oppimiseen - tutustu monipuoliseen koulutustarjontaamme.

Verkkosivu: www.kao.fi

PÄÄMAALIKUMPPANIT (Pääyhteistyökumppanit)

1. Maali (H/D16-20E-sarjat)

Kumppani: Noname

Kumppanin kuvaus: Noname on vuonna 1999 perustettu urheiluvaatteiden suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin keskittyvä yritys. Noname tarjoaa seuroille kattavan valikoiman maastohiihto-, yleisurheilu- ja suunnistusvaatteita asiakkaiden toivomilla väreillä ja designeilla. Viime vuosina myös yhä useammat yritykset ovat löytäneet nonamen monipuolisen valikoiman yritysimagon nostamiseen. Noname on merkittävä Kainuun Rastiviikon yhteistyökumppani ja voimme lämpimästi suositella noname tuotteita eteenpäin eri kokoisiin tarpeisiin teknisiä asuja organisaatioille, seuroille ja yksityisille kuluttajille.

Verkkosivu: www.nonamesport.com

2. Maali

Kumppani: Intersport Kajaani

Kumppanin kuvaus: 

Verkkosivu:

3. Maali

Kumppani: Kainuun liitto

Kumppanin kuvaus: Kainuu sijaitsee keskellä Suomea. Lähes Belgian kokoinen maakunta ulottuu Oulujärven ympäristöstä Venäjän rajalle. Asukkaita tällä alueella on nykyään noin 73 000. Suurin keskus on Kajaani, jossa asuu lähes puolet maakunnan väestöstä. Kainuu on kuulu sinisistä vaaroistaan, suurista järvistään ja laajoista metsistään. Matkailijat tuntevat Sotkamon Vuokatin ja Katinkullan, Hyrynsalmen Ukkohallan ja Puolangan Paljakan vaarat. Suomussalmen Hossaan avattiin Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kansallispuisto 17.6.2017. Kesällä maakunta nousee otsikoihin Kuhmon Kamarimusiikin, Kajaanin Runoviikon ja Kainuun Rastiviikon merkeissä. Suomussalmelta löytyy varsinainen kesäteatteritaiteen pesäpaikka, Teatteri Retikka. Kajaanin kaupunginteatterissa vaikuttaa muun muassa tavan tallaajienkin sydämen kieliä soitteleva näytelmäkirjailija Anna Krogerus. Generaattori generoi nuorta voimaa. Uusia juttuja ovat esimerkiksi kansanmusiikkitapahtuma Sommelo Kuhmossa, ja Kajaani Fest Lammen Loiskeet Kajaanissa. Jymy pelaa kesällä, Hokki talvella, ja Vuokatti Ski Team hiihtää Kainuuta maailmankartalle. Suopotkupallo villitsee kansaa, umpihankifutis tekee seuraa. Kainuu suorastaan tihkuu kansallista kulttuuriperintöä: Veikko Huovinen kirjoitti 1950-luvulla Konsta Pylkkäsestä, joka ajatteli Lentuan rannalla niin sinisiä ajatuksia, että niistä on tullut koko maakunnan tunnuslause. Ilmari Kianto rustasi maakuntalauluksi uhmakkaan Nälkämaan laulun. Eino Leino katseli neiti kesäheinää, Elias Lönnrot kokosi Kajaanista käsin Kalevalaansa, Akseli Gallen-Kallela maalaili Lentuan rannalla luonnoksia Aino-triptyykkiin. Hallan-Ukko joukkoineen julisti kesällä 1917 Suomussalmella Suomen itsenäiseksi melkein vuotta ennen kuin muualla ehdittiin mukaan. Renforsin ranta tarjoaa tiloja, palveluja ja hyvän kasvualustan yrityksille toimialaan katsomatta. Lähellä Kajaanin keskustaa sijaitsevalla ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä olevalla alueella toimii jo kymmeniä yrityksiä joissa on yhteensä yli 500 työntekijää.

Verkkosivu: www.kainuu.fi

4. Maali (Lasten sarjat)

Kumppani: OP Kainuu

Kumppanin kuvaus: OP Kainuu (viralliselta nimeltä Kainuun Osuuspankki) on Kajaanin talousalueella toimiva täyden palvelun pankki, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta. Se kuuluu suomalaiseen OP Ryhmään ja on yksi OP Ryhmän aluepankeista.

Palvelemme pankki- ja vakuutusasiakkaitamme kahdessa täyden palvelun konttorissa sekä yhdessä palvelupisteessä kolmen kunnan alueella. Käytössäsi on lisäksi helppokäyttöinen verkkopalvelu sekä asiantunteva puhelinpalvelu. Löydät pankkimme myös Facebookista: www.facebook.com/opkainuu.

Olemme jäsentemme omistama, voimakkaasti kehittyvä ja eteenpäin katsova pankki. Tehtävänämme on edistää asiakkaidemme taloudellista menestystä. Kannamme myös vastuumme omasta toimintaympäristöstämme ja kehitämme sen elinvoimaisuutta.

Palveluksessasi on noin 60 osaavaa ja luotettavaa pankki- ja vakuutusalan ammattilaista. He ovat valmiina kertomaan sinulle lisää ainutlaatuisesta pankki- ja vakuutuspalveluidemme kokonaisuudesta.

Verkkosivu: www.op.fi/web/op-kainuu/etusivu

5. Maali (Avoimet sarjat)

Kumppani: Kajaanin kaupunki

Kumppanin kuvaus:

Verkkosivu: www.kajaani.fi

 

MAALIKUMPPANIT

1. Maali

Kumppani: Mapline Oy

Kumppanin kuvaus: Mapline Oy tuo ainutlaatuista lisäarvoa asiakkaan markkinointiin ja viestintään  toteuttamalla asiantuntevia paikkatieto- ja karttapalveluja. Viestintään kuuluu kartta-aineistojen asiantunteva design sekä erilaisten karttatuotteiden kuten painettujen karttojen, tuloste- ja opastaulukarttojen ja internetkarttojen tuotannon tehokas yhteensovitus. Kaikki tämä asiakkaan eduksi ja kustannusten säästämiseksi.

Verkkosivu: www.mapline.fi

2. Maali

Kumppani: Feelia Oy

Kumppanin kuvaus:

Verkkosivu: www.feelia.fi

3. Maali

Kumppani: Kainuun Sanomat

Kumppanin kuvaus: Kainuun Sanomat on perustettu vuonna 1918 suuren isänmaallisen innostuksen vallassa. Kainuun Sanomat on kuusipäiväinen, sitoutumaton maakuntalehti. 

Kainuun Sanomille tunnusomaista on ollut kehitysaluepoliittisten tavoitteiden ajaminen. Vuosikymmenten mittaan se on maakuntalehtenä ollut luomassa Kainuulle omaa maakunnallista identiteettiä. Syrjäseudun lehtenä se on jatkuvasti pyrkinyt antamaan vaihtoehtoisen näkökulman pääkaupungin ja ruuhka-Suomen suurille medioille.

Verkkosivu: www.kainuunsanomat.fi

4. Maali

Kumppani: Kaisanet Oy

Kumppanin kuvaus: Elämäsi uudet yhteydet, Kaisanet Oy on Kainuun, Ylä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva verkkopalveluiden, tietoliikenteen, ICT-palveluiden ja digitalisaation asiantuntijayritys. Meiltä saat digitaaliset ratkaisut arjen ja juhlan sujumiseksi sekä laitteet ja liittymät. Kaikki mitä yhteydenpitoon tarvitset.

Verkkosivu: www.kaisanet.fi

5. Maali

Kumppani: Pölkky Oy

Kumppanin kuvaus: 

Verkkosivu: www.polkky.fi

Jos yrityksesi on kiinnostunut yhteistyökumppanuudesta vuodelle 2024, niin ole yhteydessä pääsihteeriin: Jukka Liuha, jukka.liuha@rastiviikko.fi, 044-7679533

MUUT KUMPPANIT

Muita kumppanuuksia tapahtumassamme on useita kymmeniä erilaisia: myyntipaikkakumppaneita, ravintola- ja kahvilapalveluiden kumppaneita, kilpailukeskuksen rakentamiseen liittyviä kumppaneita, markkinointiyhteistyökumppaneita jne jne. Tämän hetken kumppaneitamme voi käydä katsomassa etusivumme alalaidassa olevasta listauksesta. Jokaisen kumppanin kanssa sovimme erikseen omasta tarkasta yhteistyöstä ja näkyvyyskokonaisuudesta sekä pyrimme rakentamaan yhteistyön siten, että molemmat osapuolet hyötyisivät yhteistyöstä mahdollisimman hyvin. 

Jos yrityksesi on kiinnostunut kumppanuudesta vuodelle 2024, niin ole yhteydessä pääsihteeriin: Jukka Liuha, jukka.liuha@rastiviikko.fi, 044-7679533

MUUT KAINUUN RASTIVIIKON OHEISTAPAHTUMAT

Kainuu Trail Hossa National Park (Finland) 29.6.2024 -polkujuoksutapahtuma upeassa Hossan kansallispuistossa

Kainuun Pyöräsuunnistusrastiviikko (Kainuu MTBO Week) 30.6.-5.7.2024

MUUT SUUNNISTUSTAPAHTUMAT

Jukolan Viesti

Fin5-suunnistusviikko

Suunnistuksen MM-kisat 7.-12.7.2025 Kuopio

MUUT YHTEISTYÖTAPAHTUMAT

Endurance Experience Kainuu -tapahtumat

Lost In Kainuu Adventure Race 4.-7.9.2024 (Seikkailu-urheilukilpailu)

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa

Verkkopalvelun alusta onstage © 2024 online.fi