KAINUUN RASTIVIIKKO 2024

Kainuun Rastiviikon lattiamajoitus, asuntolamajoitus ja leirintäaluemajoitus (asuntoautot ja -vaunut sekä telttapaikat).  Tälle sivustolle päivitetään välitykseen tulevat majoituskohteet. 

ASUNTOLAMAJOITUS

Kainuun Rastiviikon majoitusvälityksen kautta tarjolla oleva asuntolamajoitus. 

Kainuun ammattiopiston asuntolamajoitus

Peruskalustettuja kahden hengen huoneita, joissa sängyt, pöydät, tuolit ja vaatekaapit. Asuntolan solussa yhteinen olohuone + tupakeittiö (tv, jääkaappi, pakastin, liesi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin) sekä suihku ja wc. Asiakkaan on itse tuotava mukanaan tarvitsemansa ruoanlaitto ja ruokailuastiat sekä petivaatteet (peitto ja tyyny).
Lisäksi pyykinpesumahdollisuus sekä sauna (saunavuorot naisille ja miehille iltaisin).

Asuntolamajoitusta on kolmessa erillisessä rakennuksessa, joista yhden yhteydessä on sauna ja toisen yhteydessä pyykinpesumahdollisuus. Yhdessä asuntolan solussa on aina neljä huonetta.

Asuntolan yhteydessä on rajallisesti pysäköintitilaa. Lisää pysäköintitilaa on Kainuun ammattiopiston pihassa noin 300 m etäisyydellä asuntolasta.

Polkupyörien säilytykseen on pyöräkatos asuntoloiden pihassa.

Kohteen sijainti: Opintie 2, 87100 Kajaani, sijaitsee 1,2 km Kajaanin keskustasta.

Hinnat:
- 2hh 25€/hlö/vrk
- 2hh yhdelle 35€/hlö/vrk 

Mahdollista varata yhdelle hengelle vuodepaikka kahden hengen huoneesta hintaan 25€/hlö/vrk. Tällöin on mahdollista, että samassa huoneessa majoittuu toinen samaa sukupuolta oleva majoittuja.

Lisätiedot: majoitus@rastiviikko.fi, 044-512 3517

Varaaminen: sähköpostitse majoitus@rastiviikko.fi.
Ilmoita varauksen yhteydessä:

  • omat yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero)
  • majoitusaika
  • majoittuvien henkilöiden määrä ja nimet
  • Mikäli varaat majoituksen yhdelle hengelle, niin ilmoita lisäksi varaatko koko huoneen vai haluatko jakaa huoneen mahdollisen toisen majoittujan kanssa.

Varausehdot löytyvät täältä.

 

Verkkopalvelun alusta onstage © 2023 online.fi