KAINUUN RASTIVIIKKO 2024

SUUNNISTUSKARTTA

Käytössä ovat mittakaavat 1:10 000 ja vanhimmissa ikäsarjoissa 1:7500. H/D21E erillisen näyttökilpailuohjeen mukaisesti.

Tarkista eri sarjoissa käytössä olevat mittakaavat kilpailukutsu-sivultamme. Mittakaavat on vahvistettu kaikkiin sarjoihin 8.11.2023.

Värituloste 6/2024. Kartat ovat muovisuojuksessa. Kartoitus: Mapline Oy / Pasi Jokelainen.

SUUNNISTUSMAASTO

Joutenlammen maastot yhdistettynä Kajaanin ja Vuokatin majoitusmahdollisuuksiin on yksi parhaista kokonaisuuksista suunnistusviikon ja Kainuun Rastiviikon tapahtumapaikaksi. Edellisen kerran Rastiviikkoa suunnistettiin Joutenlammella vuonna 2012. 

Joutenlammen seutu on Suomen laajimpia suunnistuskartoilla olevia suppamaastoja. Nopeakulkuinen jäkäläpohja ja monimuotoiset suppajonot ovat monien suunnistajien unelmaa. Korkeuserojakin on niin paljon, että syvimmät supat vaikuttavat jo reitinvalintoihinkin.

Lähialueen polkuverkosto sekä lampien väliset kannakset tarjoavat turvallisen maaston lasten ja aloittelijoiden radoille. Maasto vaikeutuu sopivasti, mitä kauemmas edetään maalialueelta. Pisimmillä radoilla jäkäläkangas vaihtuu välillä tiheämpiin taimikoihin ja katajapensaisiin. Kun kisakeskus on lähes alueen keskellä, riittää uutta suunnistusmaastoa jokaiseen osakilpailuun.

KUNTOSUUNNISTUKSEN RATAMALLEJA

Tässä alapuolella muutamia kuntosuunnistuksen ratamalleja tulevan kesän Rastiviikko-maastosta. Muut kuntosuunnistuksen ratamallit löytyvät kuntosuunnistus info -sivulta.

Kartta: Kainuun Rastiviikko 2012 / Joutenlampi

Kartta: Kainuun Rastiviikko 2012 / Joutenlampi

Kartta: Kainuun Rastiviikko 2012 / JoutenlampiKartta: Kainuun Rastiviikko 2012 / Joutenlampi

 

Verkkopalvelun alusta onstage © 2024 online.fi