KRV24 Kajaanissa – tule tutustumaan Jukolassa Rastiviikon esittelyteltalle ja voita ilmainen osallistuminen suunnistusviikolle

Julkaistu: 13.06.2023

KRV24 Kajaanissa – tule tutustumaan Jukolassa Rastiviikon esittelyteltalle ja voita ilmainen osallistuminen suunnistusviikolle

Vaikka tämän kesän Kainuun Rastiviikko Kuhmossa ei ole vielä ehtinyt alkaakaan, on Kajaanissa tehty jo melkein vuoden ajan töitä tulevan kesän Rastiviikkoa varten. Kilpailuareenana toimii nopeakulkuinen suppa-kangasmaastojen Joutenlampi, joka yhdistettynä Kajaanin ja Vuokatin majoitusmahdollisuuksiin on yksi parhaista kokonaisuuksista kesäisen suunnistusviikon tapahtumapaikaksi.

Suunnistuselämysten ohessa vietät ikimuistoisen lomaviikon Kainuun ytimessä, hyvien palveluiden ääressä.

Kainuun Rastiviikko 2024 esittäytyy Jukola-kävijöille, osallistu arvontaan ja voita

Ensi kesän Rastiviikkoon pääsee tutustumaan Jukolan viestin yhteydessä piipahtamalla KRV:n esittelypisteelle, joka sijaitsee Jukola-kylän keskusaukiolla vastapäätä Jukola-porttia ja kilpailuinfoa.

Esittelypisteellä on tarjolla tietoa tulevista kilpailuista ja Kajaanin seudun matkailupalveluista sekä karttapaloja Joutenlammen maastoista.

Teltalla voi myös osallistua arvontaan kello 13–16 välisenä aikana. Pääpalkintona on ilmainen osallistuminen kesän 2024 Kainuun Rastiviikolle, jonka lisäksi arpalippujen täyttäneiden kesken arvotaan muita KRV-tuotteita.

Nappaa KRV-somehastagit käyttöön ja aloita virittäytyminen kisatunnelmaan

Kainuun Rastiviikon 2024 viralliset sosiaalisen median aihetunnisteet ovat #rastiviikko, #kainuuoweek, #krv24 ja #kow24.

”Kun nappaat hastagit käyttöön jo nyt, pääset jakamaan valmistautumisfiiliksesi muiden kanssa ja virittämään kisatunnelman huippuunsa h-hetken lähestyessä. Yksi tärkeimmistä asioista Kainuun Rastiviikolla on tunnelma”, kannustaa Kainuun Rastiviikon 2024 kilpailunjohtaja Jarmo Kämäräinen.

Nappaa siis kuva suunnistusharjoituksista tai rastiviikkotunnelmistasi. Voit myös kaivaa kansioista karttoja ja kaapeista vanhoja muistoja Joutenlammelta. Vieläkö sinulla on tallessa vuonna 2012 ensimmäisenä kilpailupäivänä maalissa jaettu osallistujamuisto?

Hyvää Jukola-viikonloppua kaikille, nähdään KRV:n esittelyteltalla ja ensi kesänä Kainuussa!

Verkkopalvelun alusta onstage © 2024 online.fi