53. Kainuun Rastiviikko 4.-9.7.2021 – Peruutus- ja muutosehdot


1. Ilmoittautumisten peruutukset ja  sarjanvaihto

1.1. Osallistumismaksu = osallistumismaksu kilpailuun siinä ilmoittautumisportaassa, jossa osallistuja on ilmoittautunut + ilmoittautumisen yhteydessä maksettu/varattu emit-vuokran hinta (esimerkiksi 80 € + emit-vuokra 15 €/vko = 95 €).

1.2. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa tapahtuman järjestämisvuoden 31.5. mennessä palautetaan osallistumismaksu takaisin. Peruutuksesta veloitetaan käsittelymaksu à 5 € / osallistumispäivä / osallistuja (SSL:n lajisäännöt 10.72), mikäli osallistumismaksu on enemmän kuin 30 €. Jos osallistumismaksu on vähemmän kuin 30 €, niin tällöin peruutuksesta veloitetaan vain yhden päivän käsittelymaksu à 5 €. 

1.3. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa tapahtuman järjestämisvuoden 31.5. jälkeen, osallistumismaksusta palautetaan 50 % virallista lääkärintodistusta tai muuta vastaavaa dokumenttia vastaan.

1.4. Jos osallistuja on maksanut osallistumismaksun liikuntaedulla, niin Verohallinnon ohjeiden mukaan emme voi osallistumisen peruutustilanteissa palauttaa maksua.

1.5. Sarjanvaihto on mahdollista veloituksetta tapahtuman järjestämisvuonna 31.5. asti. 31.5. jälkeen sarjanvaihdosta veloitetaan käsittelymaksu à 10 €. Sarjanvaihdoissa noudatetaan sen ilmoittautumisportaan hintoja, jossa osallistuja on ensimmäisen kerran ilmoittautunut tapahtumaan.

Ilmoittautumisen peruutukset ja sarjanvaihdot ilmoitetaan toimistoomme info@rastiviikko.fi.

2. Sarjanvaihdon kustannukset ajalle 1.6. - tapahtuman 1. osakilpailua edeltävä päivä

2.1. Sarjanvaihto kilpasarjasta toiseen kilpasarjaan:
- Mikäli kilpailija vaihtaa kalliimmasta sarjasta edullisempaan sarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään vain käsittelymaksu à 10 €. Mahdollisesti yli jäänyttä osallistumismaksua ei palauteta.
- Mikäli kilpailija vaihtaa edullisemmasta sarjasta kalliimpaan sarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään käsittelymaksu à 10 € + edullisemman sarjan ja kalliimman sarjan osallistumismaksujen erotus.

2.2. Sarjanvaihto kilpasarjasta avoimeen sarjaan:
- Mikäli kilpailija vaihtaa kalliimmasta kilpasarjasta edullisempaan avoimeen sarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään käsittelymaksu à 10 €. Mahdollisesti yli jäänyttä osallistumismaksua ei palauteta.
- Mikäli kilpailija vaihtaa edullisemmasta kilpasarjasta kalliimpaan avoimeen sarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään käsittelymaksu à 10 € + edullisemman sarjan ja kalliimman sarjan osallistumismaksujen erotus

2.3. Sarjanvaihto avoimesta sarjasta kilpasarjaan:
- Mikäli kilpailija vaihtaa kalliimmasta avoimesta sarjasta edullisempaan kilpasarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään käsittelymaksu à 10 €. Mahdollisesti yli jäänyttä osallistumismaksua ei palauteta.
- Mikäli kilpailija vaihtaa edullisemmasta avoimesta sarjasta kalliimpaan kilpasarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään käsittelymaksu à 10 € + edullisemman sarjan ja kalliimman sarjan osallistumismaksujen erotus.

2.4. Sarjanvaihto ei ole mahdollista tapahtuman 1. osakilpailua edeltävän päivän jälkeen.

Sarjanvaihdot ilmoitetaan toimistoomme info@rastiviikko.fi.

3. Emit-numeron muutokset

3.1. Kilpasarjat
- Emit-kortin (numeron) vaihto on maksuton jälki-ilmoittautumisportaan loppupäivämäärään saakka.
- Voit vaihtaa emit-numeron itse suoraan IRMA-palveluun jälki-ilmoittautumisportaan loppupäivämäärään saakka tai ilmoittamalla vaihdosta toimistoomme info@rastiviikko.fi.
- Kilpasarjoissa jälki-ilmoittautumisportaan loppupäivämäärän jälkeen emit-numeron vaihdon voi ilmoittaa VAIN sähköpostitse toimistoon info@rastiviikko.fi ja vaihdosta peritään käsittelymaksu 10 €.

3.2. Avoimet sarjat (kuntosuunnistus)
- Avoimissa sarjoissa emit-kortin numeron muutokset ilmoitetaan sähköpostitse info@rastiviikko.fi -osoitteeseen. Emit-kortin numeron muutoksesta on ilmoitettava jälki-ilmoittautumisportaan loppupäivämäärään mennessä.
- Tämän jälkeen tulevat emit-numeron muutokset on ilmoitettava paikan päällä avointen sarjojen infossa.

4. Tapahtuman peruuttaminen 

Jos tapahtuma joudutaan olosuhteiden tai poikkeustilan (Force Majeure) vuoksi siirtämään ja osallistuja peruuttaa tämän jälkeen osallistumisensa, niin osallistumismaksu palautetaan. Tässä tapauksessa järjestäjä perii peruutuksesta käsittelymaksun à 5 € / osallistumispäivä / osallistuja.

Kaikissa ilmoittautumisiin, osallistumismaksuihin tai sarjanvaihtoon liittyvissä kysymyksissä ottakaa yhteys rastiviikon kilpailutoimistoon info@rastiviikko.fi.

Verkkopalvelun alusta onstage © 2021 online.fi