56. Kainuun Rastiviikko 30.6.-5.7.2024 – Peruutus- ja muutosehdot

HUOMIO! Ennen ilmoittautumista tutustu näihin peruutus- ja muutosehtoihin. Kun osallistuja on ilmoittautunut tapahtumaan joko IRMA-palvelun kautta, Navisport-palvelun kautta tai sähköpostitse, niin tällöin katsotaan, että osallistuja on hyväksynyt nämä tapahtuman peruutus- ja muutosehdot.

 

1. Ilmoittautumisten peruutukset ja  sarjanvaihto

1.1. Osallistumismaksu = osallistumismaksu kilpailuun siinä ilmoittautumisportaassa, jossa osallistuja on ilmoittautunut + ilmoittautumisen yhteydessä maksettu/varattu emit-vuokran hinta (esimerkiksi 80 € + emit-vuokra 15 €/vko = 95 €).

1.2. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa tapahtuman järjestämisvuoden 31.5. mennessä palautetaan osallistumismaksu takaisin. Peruutuksesta veloitetaan käsittelymaksu à 5 € / osallistumispäivä / osallistuja (SSL:n lajisäännöt 10.72), mikäli osallistumismaksu on enemmän kuin 30 €. Jos osallistumismaksu on vähemmän kuin 30 €, niin tällöin peruutuksesta veloitetaan vain yhden päivän käsittelymaksu à 5 €. 

1.3. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa tapahtuman järjestämisvuoden 31.5. jälkeen, osallistumismaksusta palautetaan 50 % virallista lääkärintodistusta tai muuta vastaavaa dokumenttia vastaan.

1.4. Jos osallistuja on maksanut osallistumismaksun liikuntaedulla, niin Verohallinnon ohjeiden mukaan emme voi osallistumisen peruutustilanteissa palauttaa maksua.

1.5. Sarjanvaihto on mahdollista veloituksetta tapahtuman järjestämisvuonna 31.5. asti. 31.5. jälkeen sarjanvaihdosta veloitetaan käsittelymaksu à 10 €. Sarjanvaihdoissa noudatetaan sen ilmoittautumisportaan hintoja, jossa osallistuja on ensimmäisen kerran ilmoittautunut tapahtumaan.

1.5.1. Sarjanvaihdon kustannukset 31.5. asti:
- Mikäli osallistuja vaihtaa kalliimmasta sarjasta edullisempaan sarjaan, niin tällöin mahdollisesti yli jäänyttä osallistumismaksua ei palauteta.
- Mikäli osallistuja vaihtaa edullisemmasta sarjasta kalliimpaan sarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään edullisemman sarjan ja kalliimman sarjan osallistumismaksujen erotus.

Ilmoittautumisen peruutukset ja sarjanvaihdot ilmoitetaan toimistoomme info@rastiviikko.fi.

 

2. Sarjanvaihdon kustannukset ajalle 1.6. - tapahtuman 1. osakilpailua edeltävä perjantai

2.1. Mikäli osallistuja vaihtaa kalliimmasta sarjasta edullisempaan sarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään vain käsittelymaksu à 10 €. Mahdollisesti yli jäänyttä osallistumismaksua ei palauteta.

2.2. Mikäli osallistuja vaihtaa edullisemmasta sarjasta kalliimpaan sarjaan, niin tällöin vaihdosta peritään käsittelymaksu à 10 € + edullisemman sarjan ja kalliimman sarjan osallistumismaksujen erotus.

2.3. Kilpasarjoissa sarjanvaihto ei ole mahdollista tapahtuman 1. osakilpailua edeltävän perjantain jälkeen.

Sarjanvaihdot ilmoitetaan toimistoomme info@rastiviikko.fi.

 

3. Emit-numeron muutokset

3.1. Kilpasarjat
- Emit-kortin (numeron) vaihto on maksuton jälki-ilmoittautumisportaan loppupäivämäärään saakka.
- Voit vaihtaa emit-numeron itse suoraan IRMA-palveluun jälki-ilmoittautumisportaan loppupäivämäärään saakka tai ilmoittamalla vaihdosta toimistoomme info@rastiviikko.fi.
- Kilpasarjoissa jälki-ilmoittautumisportaan loppupäivämäärän jälkeen emit-numeron vaihdon voi ilmoittaa VAIN sähköpostitse toimistoon info@rastiviikko.fi ja vaihdosta peritään käsittelymaksu 10 €.

3.2. Avoimet sarjat (kuntosuunnistus)
- Avoimissa sarjoissa emit-kortin numeron muutokset ilmoitetaan sähköpostitse info@rastiviikko.fi -osoitteeseen. Emit-kortin numeron muutoksesta on ilmoitettava ennakkoilmoittautumisen viimeisen ilmoittautumisportaan loppuun mennessä.
- Tämän jälkeen tulevat emit-numeron muutokset on ilmoitettava paikan päällä avointen sarjojen infossa.

 

4. Tapahtuman siirtäminen tai peruuttaminen

- Jos tapahtuma joudutaan olosuhteiden tai poikkeustilan (Force Majeure) vuoksi siirtämään, niin tällöin tähän mennessä tapahtumaan tehdyt ja maksetut ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti veloituksetta tapahtuman uudelle ilmoitetulle ajankohdalle.

- Jos tapahtuma joudutaan olosuhteiden tai poikkeustilan (Force Majeure) vuoksi siirtämään ja osallistuja peruuttaa tämän jälkeen osallistumisensa, niin osallistumismaksu palautetaan. Tällöin järjestäjä perii peruutuksesta käsittelymaksun à 5 € / osallistumispäivä / osallistuja.

- Jos tapahtuma joudutaan olosuhteiden tai poikkeustilan (Force Majeure) vuoksi perumaan kokonaan, niin osallistumismaksu palautetaan. Tässä tapauksessa järjestäjä perii peruutuksesta käsittelymaksun à 5 € / osallistumispäivä / osallistuja.

Kaikissa ilmoittautumisiin, osallistumismaksuihin tai sarjan vaihtoihin liittyvissä kysymyksissä ottakaa yhteys kilpailutoimistoon info@rastiviikko.fi, +358 44 512 3517.

Verkkopalvelun alusta onstage © 2024 online.fi