Ohjeet ensikertalaiselle

Kainuun Rastiviikko on Kainuussa vuosittain järjestettävä suunnistusviikko, joka koostuu neljästä kilpailupäivästä (kilpasarjat ja avoimet sarjat) ja kahdesta välipäivästä. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kuntoliikkujista ja suunnistuksen vasta-alkajista huippusuunnistajiin.

Ilmoittautuminen Kainuun Rastiviikko suunnistustapahtumaan

Kainuun Rastiviikon kilpasarjoihin ilmoittaudutaan ennakkoon. Avoimiin sarjoihin voit ilmoittautua ennakkoon koko viikolle, tai paikan päällä koko viikolle tai yksittäisille päiville. 

 Majoituksen varaaminen

Kainuun Rastiviikon ajalle on tarjolla erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Kaupallisen majoituksen lisäksi tarjolla on yksityisten henkilöiden vuokraamia mökki- ja asuntomajoituskohteita, asuntolamajoitusta, lattiamajoitusta sekä leirintäaluemajoitusta.

  • Tutustu kaupalliseen majoitukseen täältä
  • Tutustu yksityiseen majoitukseen täältä
  • Tutustu muihin majoitusvaihtoehtoihin täältä

Tapahtumaan saapuminen

Varaa tarpeeksi aikaa tapahtumaan saapumiseen. Lähimmiltä pysäköintialueilta on 100-1000m kävelymatka kilpailukeskukseen ja kauempana sijaitsevilta pysäköintialueilta 1,5-2,5, km:in päästä on non-stop linja-autokuljetus kilpailukeskukseen. Tapahtumaan voit saapua oman auton sijaan myös kisabussin kyydissä.

Kilpailukeskukseen saavuttuasi

Avointen sarjojen suunnistaja etsi rastiviikon kilpailukeskuksesta avointen sarjojen info. Ennakkoon ilmoittautunut löydät kilpailunumeron avointen sarjojen infon läheisyydestä ja vuokra emit-kortin saat avointen sarjojen "ennakkoilmoittautuneet" pisteeltä. Mikäli et ole ilmoittautunut ennakkoon, niin voit ilmoittautua kuntosuunnistamaan avointen sarjojen infossa. Toimitsijat kirjaavat kuntosuunnistajat (A, B ja C) ja perhesarjan (Avoin-RR/Perhe-RR) suunnistajat lähdössä 5. Tarkista päivä kohtainen lähdön aukioloaika.

Kilpasarjojen suunnistaja kilpailunumeron löydät KRV-infon läheisyydestä. Muutoksen Emit-numerossa tai muissa kilpailutiedoissa voit ilmoittaa KRV-infossa (ks. peruutus- ja muutosehdot). KRV-infon toimitsijat vastaavat tarvittaessa kysymyksiisi. Katso lähtölistalta lähtöaikasi ja mene sarjasi mukaiseen lähtöön ajoissa. 

Kilpailukeskuksen palvelut

Kilpailukeskuksessa on mm. ravintola- ja kahvilapalvelut, suunnistus- ja urheilutarvikemyyjiä, muksula ja koiraparkki. Pesupaikalla on suihkut ja lämmin vesi.

Kilpailukeskuksesta lähtiessä

Mikäli olet saapunut omalla autolla, niin osta pysäköintilippu KRV-infosta ennen kilpailukeskuksesta poistumista. Pysäköintiliput tarkistetaan poistuttaessa pysäköintialueelta. Poistuttaessa pysäköintialueelta pysäköintilipun voi lunastaa vain käteisellä. Suosittelemme vahvasti P-lipun ostamista jo etukäteen KRV-verkkokaupasta.

Oheisohjelmaa tapahtuman ajalle

Tapahtuman ajalle on tarjolla monenlaista oheisohjelmaa. Tutustu tarjontaan ja suunnittele oman näköinen suunnistus- ja lomaviikko Kainuussa.

Verkkopalvelun alusta onstage © 2024 online.fi