KAINUUN RASTIVIIKKO 2023

Ohjeet ensikertalaiselle

Kainuun Rastiviikko on Kainuussa vuosittain järjestettävä suunnistusviikko, joka koostuu neljästä kilpailupäivästä ja kahdesta välipäivästä. Osallistujille sarjoja löytyy runsas valikoima sekä kilpasarjoista että iltarastityyppisistä kuntosuunnistussarjoista. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kuntoliikkujista ja suunnistuksen vasta-alkajista huippusuunnistajiin. 

Lue lisää Rastiviikko tapahtumana -sivulta.

Katso täältä Kainuun Rastiviikon 2023 ohjelma.

 

Ilmoittautuminen Kainuun Rastiviikko suunnistustapahtumaan

Kainuun Rastiviikon kilpasarjoihin ilmoittaudutaan ennakkoon.

Kuntosuunnistukseen (avoimet sarjat) voit ilmoittautua ennakkoon seuraavasti:

  • Koko viikolle (alennettuun hintaan) tai yksittäisille päiville (paikan päällä -hintaan)
  • tai
  • Paikan päällä koko viikolle tai yksittäisille päiville 

Tutustu ilmoittautumisohjeisiin rastiviikko.fi -> Ilmoittautuminen

 

Majoituksen varaaminen

Kainuun Rastiviikon ajalle on tarjolla erilaisia majoitusvaihtoehtoja: Kuhmon ja Kainuun alueen kaupallinen majoitus, Kainuun Rastiviikon kautta varattava yksityinen mökkimajoitus, asuntomajoitus ja huoneistomajoitus sekä asuntolamajoitus, lattiamajoitus sekä leirintäaluemajoitus.

 

Tapahtumaan saapuminen

Varaa tarpeeksi aikaa tapahtumaan saapumiseen. Pysäköintialueet sijaitsevat 0,5 - 9,5 kilometrin etäisyydellä kilpailukeskuksesta ja kaikilta P-alueilta on non-stop linja-autokuljetus kilpailukeskukseen. Non-stop-bussien kuljetus sisältyy pysäköintimaksuun. Lähimmiltä P-alueilta voit myös kävellä kilpailukeskukseen. Tapahtumaan voit saapua oman auton sijaan myös kisabussin kyydissä, jonka kyytiin voi hypätä kätevästi esimerkiksi Kuhmon keskustasta tai KRV-kisakylästä.

 

Kilpailukeskukseen saavuttuasi

Jos olet kuntosuunnistaja (avoimissa sarjoissa), niin etsi suunnistusviikon kilpailukeskuksesta avointen sarjojen info.

  • Mikäli olet ennakkoon ilmoittautunut, niin löydät kilpailunumeron avointen sarjojen infon läheisyydestä ja vuokratun Emit-kortin saat avointen sarjojen "ennakkoilmoittautuneet" pisteeltä.
  • Mikäli et ole ilmoittautunut ennakkoon, niin voit ilmoittautua kuntosuunnistamaan avointen sarjojen infossa. Toimitsijat kirjaavat kuntosuunnistajat (A, B ja C) ja perhesarjan (Avoin-RR/Perhe-RR) suunnistajat lähdössä 5. Tarkista täältä päiväkohtainen lähdön aukioloaika.
  • Tutustu avointen sarjojen toimintaohjeisiin ja aikatauluihin sekä kilpailuohjeisiin

Jos olet kilpasarjojen suunnistaja, niin löydät kilpailunumeron KRV-infon läheisyydestä. Muutoksen Emit-numerossa tai muissa kilpailutiedoissa voit ilmoittaa KRV-infossa (ks. peruutus- ja muutosehdot). KRV-infon toimitsijat vastaavat tarvittaessa kysymyksiisi. Katso lähtölistalta lähtöaikasi ja mene sarjasi mukaiseen lähtöön ajoissa. Kilpailijatietosi löytyvät myös kilpailunumerostasi.

 

Kilpailukeskuksen palvelut

Kilpailukeskuksessa on mm. ravintola- ja kahvilapalvelut, suunnistus- ja urheilutarvikemyyjiä, muksula ja koiraparkki. Pesupaikalla on suihkut ja lämmin vesi.

Kilpailukeskuksen ja -maaston alueella sekä kaikilla pysäköintialueilla leiriytyminen/majoittuminen on kielletty.

 

Kilpailukeskuksesta lähtiessä

Mikäli olet saapunut omalla autolla, niin osta pysäköintilippu KRV-infosta ennen kilpailukeskuksesta poistumista. Pysäköintiliput tarkistetaan poistuttaessa pysäköintialueelta. Poistuttaessa pysäköintialueelta pysäköintilipun voi lunastaa käteisellä tai maksukortilla. Suosittelemme P-lipun ostamista jo etukäteen kilpailukeskuksesta, kisakylästä tai KRV-verkkokaupasta.

 

Oheisohjelmaa tapahtuman ajalle

Tapahtuman ajalle on tarjolla monenlaista oheisohjelmaa sekä Kuhmossa että Kainuussa. Tutustu tarjontaan ja suunnittele omanlaisesi suunnistusviikko ja rento lomaviikko Kainuussa.

Verkkopalvelun alusta onstage © 2024 online.fi