Suunnista huippumaastoissa ja huikeissa maisemissa huipputason suunnistuskartoilla

Suunnista huippumaastoissa ja huikeissa maisemissa huipputason suunnistuskartoilla tulevan kesän Kainuun Rastiviikolla Kuhmon Jämäsvaarassa 2.-7.7.2023. Jämäsvaaran monipuolisissa maastoissa ratasuunnittelussa on huomioitu lapset ja aloittelevatkin suunnistajat, jotka kiertävät iltarasteja ja muita kuntosuunnistustapahtumia.

- Kilpailukeskuksen lähialueilla on sopivasti suunnistuksellisesti helpompaa maastoa - on helppokulkuista mäntykangasta, sopivasti avoimia alueita ja polkuja. Ja mikä hienointa, pienten lampien välisiä erittäin kauniita harjuja, KRV2023-ratamestariryhmä taustoittaa.

- Näillä elementeillä saamme tarjottua myös nuorimmille lapsille sekä aloitteleville kuntosuunnistajille turvalliset ja mielekkäät radat. Myös aivan perheen pienimmille suunnistajille tulossa on hienot ja monipuoliset rastireittiradat Kunto/Perhe-RR sekä H/D8-10RR-sarjoissa.

- Onneksi Jämäsvaarassa on kahta maastotyyppiä. Vaikeaa ja helppoa. Jokaiselle jotain.

Kilpasarjoissa ja pidemmissä kuntosarjoissa (A-tason kuntoradat) tulevan kesän rastiviikkomaastot ovat tunnetusti vaativia ja haasteellisia kokeneillekin suunnistajille. Voidaan sanoa, että jopa erittäin haastavaa suunnistusmaastoa. Sellaista taitosuunnistajan unelmaa.

Kainuun Rastiviikon 2023 ratamestariryhmässä ratojen suunnittelusta vastaavat Joni Korhonen, Mika Kähkönen, Annastiina Vanhala sekä Arto Huotari. Lisäksi kartta- ja rata-asiantuntijana taustalla toimii Pasi Jokelainen.

Kainuun Rastiviikon seuraava ilmoittautumisporras sulkeutuu 31.5.2023. Varaa majoitus Rastiviikolle Kuhmoon ja ilmoittaudu mukaan kesän leppoisimpaan suunnistusjuhlaan nauttimaan hienoista Kuhmon ja Jämäsvaaran maisemista.

Pyöräsuunnistuksen ystäville tarjoamme monipuolisen kattauksen Kuhmon ja Kainuun parhaita pyöräsuunnistusmaastoja Kainuu Pyöräsuunnistusrastiviikolla 2.-7.7.2023.

Tervetuloa kesälomalle Kuhmoon ja Kainuuseen!

Verkkopalvelun alusta onstage © 2024 online.fi