Matkusta sujuvasti Kainuun Rastiviikolle Kajaaniin - lentäen, junalla, bussilla tai autolla

Julkaistu: 17.11.2023

Näillä vinkeillä Kainuun Rastiviikolle 2024 saapuminen on sujuvaa ja paikan päällä kulkeminen helppoa. Lue tästä jutusta tarkemmat infot suunnistusviikolle matkustamiseen, niin paikan päällä voit keskittyä rauhassa olennaiseen eli suunnistukseen ja lomailuun. 

Kajaaniin voit saapua lentäen, junalla, bussilla/linja-autolla ja autolla. Katso saapumisohjeet verkkosivuiltamme.

Paikan päällä Kajaanissa kannattaa hyödyntää järjestäjien tarjoamia joukkoliikennevälineitä, kuten KRV-kisabussia ja pysäköintialueiden nonstop-linja-autokuljetuksia, koska näillä pääset aivan kilpailukeskuksen ytimeen kätevästi ja edullisesti sekä samalla luontokin kiittää vastuullista matkustajaa.

Kisabussilla voit kulkea kätevästi KRV-asuntolamajoituksesta (Kainuun ammattiopisto, Oppi 4) Kajaanin keskustan ja Vesiliikuntakeskus kaukavedellä sijaitsevan KRV-kisakylän kautta Joutenlammen kilpailukeskukseen ja takaisin jokaisen neljän osakilpailun aikana. Katso täältä kisabussin reitit, aikataulut ja lippujen hinnat. Esimerkiksi aikuisen viikkolippu kustantaa vain 20 euroa (5 euroa / päivä) ja alle 15-vuotiaan lapsen 10 euroa.

Jos saavut kilpailukeskukseen autolla, niin suosittelemme pysäköimään P3-ravirata-pysäköintialueelle, josta pääset kätevästi kulkemaan nonstop-bussikuljetuksillamme kilpailukeskukseen ja takaisin. Olemme varanneet myös aivan kilpailukeskuksen viereen rajoitetun määrän VIP-pysäköintipaikkoja (P2-alue) sekä liikkumisesteisille oman pysäköintialueen (P1-alue). P2-alueen osalta on huomioitava, että meillä on lupa ottaa alueelle vain korkeintaan kaksi (2) metriä korkeita henkilöajoneuvoja. Korkeampien pakettiautojen ja asuntoautojen pysäköinti on mahdollista vain P3-ravirata-alueella. Asuntovaunuyhdistelmillä pysäköintialueille saapuminen ei valitettavasti ole mahdollista, joten suosittelemme näiden osalta kisabussikuljetuksiamme. Katso pysäköintialueet ja P-lippujen hinnat verkkosivuiltamme.

Suosittelemme hankkimaan bussiliput ja pysäköintiliput ennakkoon KRV-verkkokaupastamme ja paikan päällä kulkeminen on entistä jouhevampaa.

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan KRV2024-suunnistusviikolle saapumiseen tai paikan päällä liikkumiseen liittyen, niin ota yhteyttä info@rastiviikko.fi, 044-5123517. 

 

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa

Verkkopalvelun alusta onstage © 2024 online.fi